• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2023

10:07

AMERI SE NADAJU NOVAKU! Đoković je DOBRODOŠAO na US open!

reuters

Tenis

AMERI SE NADAJU NOVAKU! Đoković je DOBRODOŠAO na US open!

Podeli vest

Kako trenutno stoje stvari, Novak Đoković bi mogao da zaigra na US openu, a tome se nadaju u USTA organizaciji.

Amerikanci bi u maju trebalo da ukinu pravilo o ulasku nevakcinisanih stranaca u SAD, a to znači da je slobodan put Novaku Đokoviću da nastupi na US Openu, ali pre toga i na Mastersu u Sinsinatiju.

- Pravila koja se tiču ulaska u SAD određuje Bela kuća. Puni smo nade da će pravila koja onemogućavaju Novaka da uđe u SAD biti ukinuta ili relaksirana u skorijoj budućnosti. Za US Open ne postoje kovid restrikcije za bilo kojeg igrača, navijača… Novak, jedan od najvećih šampiona našeg sporta će biti dobrodošao da se takmiči na US Openu 2023. godine -rekao je portparol USTA Kris Vidmajer.

Foto: reuters

 

Srpski as je zbog odluke da ne primi vakcinu snosio velike posledice, pa nije mogao da igra prošle godine na Australijan Openu i US Openu, dok mu zbog istog na Vimbldonu nisu računali bodove.

Ostaje žal što Novak Đoković nije dobio priliku da brani prvo mesto na ATP listi, a tome se i te kako obradovao Španac Karlos Alkaraz, koji je uspeo da savlada Janika Sinera sa 7:6(4), 6:3 i plasira se u finale Indijan Velsa! Ukoliko savlada Danila Medvedeva u finalu, svrgnuće Noleta sa liderske pozicije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija