• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2023

10:16

KAPA DOLE! Najbolji teniser sveta progovorio o Novaku: Želim da delimo svlačionicu i da bude na SVAKOM TURNIRU!

printscreen

Tenis

KAPA DOLE! Najbolji teniser sveta progovorio o Novaku: Želim da delimo svlačionicu i da bude na SVAKOM TURNIRU!

Podeli vest

Karlos Alkaraz je u finalu mastersa u Indijan Velsu savladao Danila Medvedeva sa 6:3, 6:2 i tako se vratio na prvo mesto na ATP listi, svrgnuvši Novaka Đokovića sa te pozicije.

Mladi Španac kojeg mnogi nazivaju naslednikom Rafaela Nadala, Karlos Alkaraz, kaže da bi voleo da Novak Đoković igra na svakom turniru.

Alkaraz je u poslednje vreme imao problema sa povredama, zbog koje ga nije bilo na Australijan openu, ali je u Kaliforniji autoritativno stigao do titule, u finalu deklasiravši Danila Medvedeva.

- Iskreno, bilo je teško što nisam mogao da se takmičim u Melburnu jer je to Grend slem koji sam zaista želeo da igram i mislio sam da imam šanse da postanem šampion. Ono što se dogodilo me je navelo da shvatim da postoje stvari koje ne radim dobro, učim iz toga. Možete da provedete dva ili tri sata trenirajući, ali je isto tako važno da vodite računa o sebi van terena, da se odmorite, dobro jedete, uzimate zdrave suplemente, ne gubite rutinu - rekao je Alkaraz za renomirani "New York Times".

Foto: Tanjug/AP

 

Srpski as Novak Đoković je zbog vakcinalnog statusa propustio masters u Indijan Velsu, koji je  Karlos osvojio, a neće ga biti ni u Majamiju. Alkaraz je dokazao da nema trunku sujete i loše namere, pa je poručio da bi voleo da Nole igra na svim turnirima!

Foto: printscreen

 

- Vidite, ja sam teniser, ali i veliki ljubitelj ovog sporta, tako da razumem da je veoma važno imati najboljeg na planeti na svim događajima. Niko ne želi da vidi velike tenisere kako propuštaju mečeve. Voleo bih da Đoković bude na svakom turniru, da delim svlačionicu sa njim, iskustva, učim od njega i redovno igram protiv njega - kazao je prvi reket sveta, kojem sledi odbrana titule u Majamiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Na koji način i pristup meču je imao Medvedev vidi se njegova nezainteresonanost za pobedu !!! Meč sa Alkarazom je namešten !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija