• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S.M.

21.04.2023

12:36

NOVAKOVI NAVIJAČI U TRANSU! Najveće ludilo do sada! GORANEEE, HOĆEMO TITULU U PARIZU! (VIDEO)

Starsportphoto

Tenis

NOVAKOVI NAVIJAČI U TRANSU! Najveće ludilo do sada! GORANEEE, HOĆEMO TITULU U PARIZU! (VIDEO)

Podeli vest

Sve je u znaku Srbije na Srpska openu! Novak Đoković (35) i Dušan Lajović (32) danas će igrati jedan protiv drugog u četvrtfinalu ATP 250 turnira u Banjaluci!

Nole je dan ranije pobedio tinejdžera iz Francuske Luku van Aša sa 2:1, dok je popularni Duci juče deklasirao takođe Francuza Gregora Barera sa 6:3, 6:0. Momak iz Stare Pazove je tako omogućio narodu u Republici Srpskoj spektakl, ali je svestan da on i njegov protivnik, iako oboje Srbi, neće imati podjednaku podršku.

Navijači su pohrlili na teren da i na treningu vide Novaka Đokovića i uživaju u njegovim bravurama i pre meča sa Lajovićem.

Nole je po ko zna koji put dobio ovacije sa tribina, a gospođe iz publike su vikale: "Goraneee, uzmi titulu u Parizu" i dovele atmosferu do usijanja.

 

Đoković i Lajović se nisu sastali čak pet godina, od mastersa u Monte Karlu, kada je Novak glatko slavio. I sada je Nole favorit iako se namučio u drugom kolu, a čini se i da ga lakat muči pošto je u prvom setu nosio steznik. Demantovao je da ima problema i juče trenirao (pogledajte okvir) bez steznika.


Poznato je odranije da su srpski teniseri na turnirima nerazdvojni, a Lajović je upitan da li postoje šale i pretnje pred međusobne duele.

- Postoje, naravno. Mada, više nas "podbadaju" i šale se oni oko nas nego mi. Super se družimo, imamo i Vocap grupu, mada nam ne služi toliko za tenis. Više nam služi za padel, koji često igramo. I u njemu je najbolji Đoković, ali Marko - otkrio je Lajović.

Srbi dominiraju

U senci ovog duela proći će mečevi Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića, ali ih ne treba zaboraviti. Đere će se za polufinale boriti sa Slovakom Aleksom Molčanom, čiji je trener Marijan Vajda. Kecmanović je juče pobedio Abdulaha Šelbaja sa 6:4, 7:6, a protivnik danas će mu biti bolji iz sinoćnjeg meča Albot-Lehečka.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika
Društvo

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra "Zemun" četiri zdravstvena radnika obolela su od morbila, a kako je za potvrdila dr Slavica Maris, epidemiološkinja i načelnica Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje, oni su oboleli u periodu od 12. do 21. maja.

27.05.2024

15:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija