• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2023

07:26

VELIKE PROMENE NA ROLAN GAROSU! Žalili su se Đoković i Nadal, menja se pravilo!

reuters

Tenis

VELIKE PROMENE NA ROLAN GAROSU! Žalili su se Đoković i Nadal, menja se pravilo!

Podeli vest

Organizatori trećeg grend slema u sezoni Rolan Garosa, koji će biti održan od 28. maja od 11. juna, promeniće pravilo vezano za noćne mečeve.

Novak Đoković i Rafael Nadal nisu ćutali, ranije su imali zamereke jer noćni program počinje u 20.45 časova, što je prilično kasno, pa su četvrtifinalni meč završili u 01.15 časova posle ponoći.

Francuzi uvažili zamerke, pa će ove sezone noćna sesija početi u 20.30 časova, uz određeni dodatak. Uvodi se zabava za navijače sa muzikom, koja će početi u 20 časova. I navijači su se bunili prošle godine zbog noćnih mečeva, jer su morali da izdvoje dodatni novac za povratak kući. Nadal ih je podržao:

- Bez sumnje je prekasno. Razumem drugi deo posla, da televizije plaćaju dosta novca, ali moramo da nađemo balans - rekao je pre godinu dana Španac posle meča sa Đokovićem koji je trajao do kasno u noć.

Foto: ap photo

 

Ni Đoković nije oduševljen zbog termina.  

- To je svet u kom živimo. Emiteri kažu da li će to biti noćni ili dnevni meč. Oni daju novac, oni odlučuju.

Kako navode organizatori trećeg grend slema u 2023. godini gledaćemo 11 mečeva u noćnom terminu. Godinu dana ranije bilo ih je 10, a samo jedan u ženskoj konkurenciji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Wauuu kolika je to ogromna promena od celih petnaest minuta?! Razlog celog ovog clanka je ta "ogromna" promena od citavih petnaest minuta?! Svima ke sada lakse i teniseri se mnogo raduju toj"ogromnoj"promeni! Zalosno!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija