• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

10:57

NOVAK OVO KRIJE! Atraktivna Rumunka otkrila tajnu srpskog tenisera! Ovo niko nije znao

Reuters/printscreen

Tenis

NOVAK OVO KRIJE! Atraktivna Rumunka otkrila tajnu srpskog tenisera! Ovo niko nije znao

Podeli vest

Rumunska teniserka Andrea Prisakariju obožava Novaka Đokovića, kaže da joj je prvi teniser sveta inspiracija i da joj je spasio karijeru.

Atraktivna Rumunka je podkastu "Match Point Canada"  otkrila da je Novak Đoković jedan od razloga zašto se u dalje takmiči.

Divi se  Andrea prvom teniseru sveta jer, kako kaže, naš as pomaže mnogim srpskim igračima, čak ih i sponzoriše.

- Jedan je od retkih koji zaista pomaže teniserima iz Srbije. Zapravo ih sponzoriše. Neverovatno je šta radi, nemam reči da ga opišem. Čak je i meni mnogo puta meni spasio karijeru svih ovih godina - izjavila je Prisakariju.

Foto: printscreen

Andrea Prisakariju obožava Novaka Đokovića

Rumunska teniserka je odrasla uz Đokovića, koji je za nju najbolji igrač ikada.

- Kada sam bila junior tražila sam njegove snimke na Jutjubu, samo sam gledala i zaspala uz njegov glas u sobi. Budila sam se zbog toga i opet iznova gledala snimke. Definitivno je neverovatan. Svaki dan me inspiriše, on je moj, šampion, broj jedan. Odrasla sam gledajući njega, živa je legenda i za mene je ispred svih.

Foto: printscreen

 

Jedan navijač na društvenim mrežama pitao je Andreu da li je zaljubljena u Novaka posle silnih komplimenata koje je uputala našem asu. 

Isuse, da li je ovo pitanje stvarno? Ovaj čovek me je u suštini "odgajao", odrasla sam gledajući ga na TV-u. Zar ne možemo da cenimo druge ljude ovih dana samo zato što možemo? On je moja inspiracija, nisam zaljubljena ili tako nešto. Divim mu se - rekla je Prisakariju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija