• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

09:00

BRITANAC UĆUTKAO SKEPTIKE! Đoković? Niste obraćali pažnju 18 godina...

epaimages

Tenis

BRITANAC UĆUTKAO SKEPTIKE! Đoković? Niste obraćali pažnju 18 godina...

Podeli vest

Mark Peči, nekadašnji britanski teniser, ne sumnja da će Novak Đoković na Rolan Garosu biti u vrhunskoj formi.

Prvi teniser sveta godinu je počeo osvajanjem turnira u Adelejdu, a potom i Australijan opena. U nastavku sezone se nije proslavio, u Dubaiju je rano završio takmičenje, pa mu je bilo zabranjeno da igra na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, tačnije, nije mogao da uđe u Ameriku, jer nije vakcinisan protiv korone.

Loše je Đoković počeo sezonu na šljaci. Nole je rano eliminisan na mastersu u Monte Karlu, pa na Srpska openu, a ono što pored poraza više brine jeste povreda lakta desne ruke našeg tenisera. 

Međutim, Nole ne brine mnogo, podsetio je da je na sličan način za njega počela i 2022. godina. U Srbina ne sumnja ni Britanac Mark Peči.

Foto: Starsportphoto

 

- Svi koji misle da Novak neće biti na vrhunskom nivou na Rolan Garosu nisu obraćali pažnju tokom poslednjih 18 godina - poručio je Peči i podsetio da je srpski teniser najbolji kada je najpotrebnije.

Nole ima procenat pobeda u Parizu 84 odsto, a dva puta je osvajao Rolan Garos 2016. i 2021. godine. Takođe, srpski as je jedini dva puta pobeđivao Rafaela Nadala na "Filip Šatrijeu".

Foto: Starsportphoto

 

Posle Srpska opena prvi teniser je otkazao učešće na mastersu u Madridu, ali naš as ne paniči i pored toga što nije odigrao mnogo mečeva na šljaci. Veruje da će biti spreman za grend slem u Parizu.

- Nadam se da ću biti dobar za Rolan Garos, tamo su uslovi potpuno drugačiji. U prošlim sezonama je bio spor početak i onda dosta bolja igra u završnici - poručio je prvi teniser sveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija