• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

22:06

NA ROLAN GAROS PO SVAKU CENU! Nadal počeo sa PRIPREMOM za GREND SLEM! Španac se vraća već u RIMU!?

ap photo

Tenis

NA ROLAN GAROS PO SVAKU CENU! Nadal počeo sa PRIPREMOM za GREND SLEM! Španac se vraća već u RIMU!?

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal naporno trenira kako bi spreman dočekao Rolan Garos.

Eliminisan je Rafael Nadal na startu Australijan opena još u januaru i od tada ga nema na terenu. Španac je obnovio povredu zbog koje je propustio veliki deo 2022. godine, ali se nada da će biti spreman za nastup na Rolan Garosu, a moguće i na Mastersu u Rimu. 

Zbog toga, Nadal vredno trenira i radi u svojoj akademiji kako bi što spremniji dočekao Rolan Garos. Prema informacijama i Španije, osvajač 22 grend slem titule mogao bi na teren da se vrati i pre grend slema budući da mu je u planu da nastupi već u Rimu. Turnir počinje 10. maja, ali su se tamošnji mediji "ogradili" uz informaciju da "Kralj šljake" neće da forsira svoj povratak. 

Jasno je svima da je glavni cilj Rafaela Nadala titula na Rolan Garosu. Španac ima problema sa istegnućem mišića već neko vreme, te će u Rimu igrati samo ukoliko bude maksimalno spreman, a sve u cilju pripreme za Pariz. Iz tog razloga njega nije bilo u Barseloni, da bi se kasnio povukao i sa Mastersa u Madridu. 

Foto: Tanjug/AP

Sličnu odluku nedavno je doneo i Novak Đoković koji ima problem sa laktom. Srpski teniser je nakon elimiacije u Banjaluci rešio da otkaže učešće u Madidu kako bi zalečio povredu, te što spremniji dočekao Rolan Garos. 

Drugi ovosezonski grend slem počinje 28. maja, titulu brani Rafael Nadal koji je 14 puta bio šampion u Bulonjskoj šumi. Mnogi smatraju da je Rolan Garos poslednja šansa za Španca da ostane "u trci" za rekordan broj grend slem trofeja sa Novakom Đokovićem budući da će epitet favorita imati samo u Parizu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 1 godinu

Nego sta nego ce da igra, dace mu duplu dozu, nece ga kontrolisati ima da leti po sterenu kao onomad protiv Medvedeva. Raspadao se, ali je otisao uzeo nesto i pobedio. To i mala deca znaju.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija