• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2023

09:38

NOVAKOVI NAVIJAČI KIPTE OD BESA, DRVLJE I KAMENJE PO AMERIKACIMA: Cirkus! Odvratno! Sve rade zbog politike i novca...

epaimages

Tenis

NOVAKOVI NAVIJAČI KIPTE OD BESA, DRVLJE I KAMENJE PO AMERIKACIMA: Cirkus! Odvratno! Sve rade zbog politike i novca...

Podeli vest

Navijači Novaka Đokovića besni su na političare u Americi, jer prvi teniser sveta najverovatnije neće igrati na US openu ni ove godine.

Prema najnovijim informacijama predsednik Džo Bajden poslušaće preporuku centra za zarazne bolesti (CDC), pa će na snazi će ostati zabrana o ulasku u zemlju svakome ko nije vakcinisan.

Pre nekoliko meseci se pojavila informacija da bi Amerika mogla u maju da ukine zabrane i da će svi bez obzira na to da li su vakcinisani ili ne moći da uđu u zemlju. Ali, po svemu sudeći uslediće preokret. Ukoliko se to zaista dogodi, srpskog igrača nećemo gledati na takmičenjima u Americi, pa bi mogao da propusti US open i masters u Sinsinatiju.

Prvi teniser sveta već ove sezone nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju zbog toga što nije vakcinisan protiv korone. Navijači prvog tenisera sveta na društvenim mrežama u besni, optužuju Amerikance da sve rade zbog politike, novca, da kažnjavaju Novaka jer ne želi da se vakciniše...

"Ovo je patetično! Kaznili su Novaka jer je doneo najbolju odluku za svoje zdravlje, jer se nije vakcinisao", jedan je komentar je društvenim mrežama.

 

 

"Smešno. Da li ovo rade zbog Novaka Đokovića, koji je deo pokreta protiv vakcinacije i ne daju mu da igra na US openu?"

 

 

"Kakav cirkus, ovo predugo traje. Ne mogu da posetim porodicu u Americi, ne mogu da gledam omiljenog tenisera Novaka Đokovića na US openu", napisao je jedan navijač prvog tenisera sveta.

 

 

 

"Nepravdeno! Odvratno! Zašto se ne oglasi US open? Volimo tenis, ali nećemo ići na turnir dok Novak Đoković ne budeo mogao da igra na US openu, jer najveću u istoriji tenisa ne može da uđe u Ameriku".

"Ovo je ludilo, sve se vrti oko politike i novca. Novak ponovo neće moći da se takmiči na US openu". "Oni jednostavno ne žele Novaka Đokovića, jer je nezvanični ambasador otpora vakcinama protiv kovida", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: epaimages

Novak Đoković

Veliki broj država širom sveta ukinuo je ovakve vrste zabrane, a među onim zemljama u kojima još to važi su recimo Angola i Indonezija.

Što se turnira u Americi tiče, od 7. do 13. avgusta igra se masters u Torontu i Novak može da uđe u Kanadu i po trenutnim pravilima, ali ne može u Sinsinati (od 13. do 20. avgusta), kao ni na US open (od 28. avgusta do 10. septembra).  Novak se posle Srpska opena povukao sa mastersa u Madridu i očekuje se da će igrati u Rimu pred Rolan Garos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Nisu krivi Amerikanci vec Novak koji se nije vakcinisao. Niko ko nije vakcinisan a stranac je nece moci da udje, nema veze sa tenisom.

jesu li Igor Dodik i Kurta oti

pre 1 godinu

Ma ciganija, lepo kaze Dodik ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija