• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2023

14:00

NAJNOVIJE VESTI O NADALU! Rafin stric se javio posle crnih slutnji da propušta Rolan Garos!

reuters

Tenis

NAJNOVIJE VESTI O NADALU! Rafin stric se javio posle crnih slutnji da propušta Rolan Garos!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal igraće na Rolan Garosu, rekao je njegov stric Toni u izjavi za "Radio Marku".

Španac mesecima muku muči sa povređenim mišićem. Propustio je Indijan Vels i Majami, potom početak sezone na šljaci, ali će biti spreman za Rim. Bilo je spekulacije da bi mogao da propusti grend slem u Parizu, ali će ipak biti spreman.

On već sad želi da se takmiči, ali malo je ostalo do njegovog povratka. Rafa će igrati u Parizu. Koliko će tamo moći zavisiće od toga kako će trenirati narednih nedelja i šta može da uradi u Rimu - rekao je Toni za "Radio Marku" i potvrdio da će Rafael igrati u Rimu od 10. maja.

Ponovo su se pojavile priče da bi Nadal (37) zbog godina i problema sa povredama uskoro mogao da završi karijeru. Ipak, njegov stric je to demantovao.

Foto: reuters

Toni Nadal obradovao Rafine fanove

- Ne razmišlja o povlačenju, samo želi da se dobro oporavi i nastavi da se takmiči, jer i dalje voli ovaj sport - zaključio je Nadal.

Rafa je posle odluke da ne igra u Madridu, a priznaje da mu je teško već mesecima.

- Pretrpeo sam tešku povredu u Australiji. U početku je trebalo da bude period oporavka od šest do osam nedelja, a sada smo na četrnaest. Realnost je da situacija nije onakva kakvu bismo očekivali. Sve medicinske indikacije su ispoštovane, ali nekako evolucija nije bila onakva kako su nam u početku rekli i nalazimo se u teškoj situaciji - poručio je Rafa na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug

Rafael Nadal

Problem je što oporavak traje duže nego što je očekivao.

- Povreda još uvek nije zalečena i ne mogu da shvatim šta mi je potrebno da bih se takmičio. Trenirao sam, ali pre nekoliko dana smo odlučili da malo promenimo kurs, uradimo još jedan tretman i vidimo da li se stvari popravljaju da bismo pokušali da dođemo do onoga što sledi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija