• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

10:06

CEO SVET SE SMEJE FEDEREROVOJ MIRKI! Kada su je videli uhvatili su se za stomak od smeha!  (FOTO)

epaimages

Tenis

CEO SVET SE SMEJE FEDEREROVOJ MIRKI! Kada su je videli uhvatili su se za stomak od smeha! (FOTO)

Podeli vest

Rodžer Federer i njegova supruga Mirka pojavili su se na ovogodišnjoj Met gali, a nekadašnja teniserka je sada tema podsmeha na društvenim mrežama.

Ovogodišnja Met gala posvećena je preminulom modnom magu Karlu Lagerfeldu. Sve zvanice su nosile neki detalj koji je svojstven ovom jedinstvenom dizajneru.

Posebnu pažnju privukla je Mirka Federer, koja se pojavila u hit kreaciji. Moda još baš i nije jača strana, pa se našla na meti kritika.

Foto: epaimages

Rodžer Federer i Mirka

Rožer Federer je bio elegantan, ali njegovoj supruzi ne prestaju da se smeju. Mirka je bila u haljini od nežnoroze perja, pa ne čudi što je glavna tema na mrežama. 

 

Foto: EPAIMAGES

 

Foto: epaimages

 

Komentari su urnebesni, nisu baš mili nežni prema Mirki! Kažu da liči na promotera brze hrane koji nose kostime pernatih životinja, "Kakav konstrast! Džejms Bond i pilićarka - hit!", jedan je od komentara.  "Da li je pobegla iz Ulice Sezam?", "Bojim se da će da zakokodače na crvenom tešihu"...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija