• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2023

10:10

OD ALKARAZA OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Španac oteo tron Đokoviću, pa izjavom sve šokirao!

epaimages

Tenis

OD ALKARAZA OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Španac oteo tron Đokoviću, pa izjavom sve šokirao!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz nada se da će igrati u finalu mastersa u Rimu i to protiv Novaka Đokovića.


Novak Đoković  od ponedeljka više neće biti prvi teniser sveta i na toj poziciji će ga naslediti mladi španski as Karlos Alkaraz. On je uspešno startovao na masters u Rimu, pošto je sa 6:4, 6:1 savladao Alberta Ramosa Vinolasa, pa će nakon Rima svrgnuti Srbina sa trona.

Alkaraz juri prvi master u Rimu, a svi jedva čekaju da vide njegov okršaj za trofej sa Novakom Đokovićem, koji brani titulu na "Foro Italiku".

- Naravno da bih voleo da igram protiv Đokovića. Uvek je veliki izazov igrati protiv njega. Ali, dug je put do finala, nadam se da ću ga igrati u svom prvom nastupu u Rimu. To bi bilo sjajno. Naravno, ako želite da budete najbolji, morate da pobedite najboljeg - rekao je Alkaraz posle plasmana u treće kolo i oduševio navijače srpskog tenisera.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz poštuje Novaka Đokovića

Španac ne krije da bi za njega bilo spektakularno da igra protiv Srbina u Rimu.

- Igrati protiv Novaka na kultnom turniru... Pobeđivao je ovde, ima mnogo odigranih finala, znam da se u Rimu oseća prijatno. Ja želim da radim i igram najbolji tenis, kako bih se našao u situaciji da se borim za trofej.  

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je nedavno rekao da je Rafael Nadal njegov najveći rival, ali da poštuje mlade igrače.

- Nadal je moj najveći rival. Dok Nadal i ja igramo, on će biti moj najveći rival, bez obzira na rangiranje. Poštujem i Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva, ali Rafa i imamo istoriju, zbog toga je on najveći rival - poručio je Đoković, koji će u nedelju oko 15 časova u trećem kolu  Rima igrati protiv Grigora Dimitrova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija