• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2023

18:11

SKINUO NOVAKA SA TRONA, PA PUKAO OD AUTSAJDERA! Ovo su Alkarazove reči posle SENZACIONALNOG ISPADANJA iz Rima!

EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Tenis

SKINUO NOVAKA SA TRONA, PA PUKAO OD AUTSAJDERA! Ovo su Alkarazove reči posle SENZACIONALNOG ISPADANJA iz Rima!

Podeli vest

Novi svetski broj jedan Karlos Alkaras očekivano je bio razočaran nakon poraza u trećem kolu Mastersa u Rimu.

Koban po njega bio je Mađar Fabijan Marošan, za koga je priznao da ga nije gledao ranije na Turu.

- Nisam ga poznavao pre ovog meča, samo sam pratio njegove rezultate sa Čelendžera i te stvari. Odlično je igrao, igrao je odlično i pre ovog meča ovde. Iznenadio me je. Njegov nivo igre je bio neverovatno visok. Siguran sam da će ubrzo da dođe do Top 100, nema sumnje - izjavio je Alkaras i dodao:

- Nisam igrao baš najbolje. On se pokazao dobro, nisam mogao da pratim njegov nivo igre. Bio je konstantan, to je najteže. Pokušao sam da se borim do poslednjeg poena. U drugom setu je bilo blizu, imao sam svoju šansu na 6:5, mislim da sam mogao da uzmem taj set, ali su se desile neke stvari.

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser je rekao da mu je potrebno da resetuje um pred Rolan Garos koji počinje naredne sedmice.

- Odmoriću malo, uzeću neke dane pauze. Zaista mi je potrebno da resetujem um kako bih bio spreman za Rolan Garos. Naravno, treniraću i to nije tajna. Moram da treniram da bih bio bolji. Nisam mogao da treniram tri, četiri dana u nizu. Sve sami mečevi. Biće mi od pomoći da provedem neke dane u svom domu i da treniram kako bih bio spreman na Rolan Garosu.

Novinari su na pres konferenciji istakli da Alkaras nije izgledao na terenu onako kako su mnogi očekivali.

- Ne, ne, ne... Dobro sam se osećao fizički, samo nisam igrao svoju igru. On je to učinio. Bio je agresivan, igrao je u terenu konstantno ili na liniji. Nisam uspeo da doprem do meča, da uđem lagodno u razmenu. Pravio sam dosta grešaka što ne radim često. Ovakvi dani mogu da se dese u tenisu i morate da izdržite. Kao što sam rekao, bio sam u drugom setu blizu, imao sam svojih šansi. On je zaslužio da pobedi - poručio je Alkaras.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija