• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2023

09:21

NOLE U VREME RUČKA IZLAZI NA TEREN! Ne smete ovo da propustite, evo gde možete da gledate Đokovićev meč protiv Danca!

reuters

Tenis

NOLE U VREME RUČKA IZLAZI NA TEREN! Ne smete ovo da propustite, evo gde možete da gledate Đokovićev meč protiv Danca!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u sredu od 13 časova igra četvrtfinalni meč u Rimu protiv Holgera Runea.

Novak Đoković u glavnom gradu Italije brani prošlogodišnju titulu i 1.000 bodova. Sa Dancem se prvi teniser sveta sastajao se dva puta. Novak je slavio posle četiri odigrana seta na US Openu 2021. godine, dok je Rune pobedio u finalu mastersa u Parizu posle tri odigrana seta.

Meč Srbina i Danca će otvoriti program u sredu, a direktan prenos za gledaoce u Srbiji je obezbeđen na kanalu Sport klub 1, a možete da pratite i blog na našem portalu.

Posle njih će na teren Paola Badosa i Jelena Ostapenko, dok će u večernjem terminu igrati Kasper Rud protiv Fransiska Serundola, a dan će zatvoriti Iga Švjontek i Elena Ribakina.

- Jedva čekam da igram opet sa svetskim brojem jedan. Biće to veliko iskustvo za mene, iako sam igrao dva puta protiv njega. Poslednji meč je bio nestvaran, najveća pobeda u mojoj karijeri - kazao je Rune pred utakmicu sa Đokovićem.

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

Danac kaže da se ne plaši da igra sa najboljim svetskim igračima.

- Verovao sam da mogu da dobijem najbolje svetske igrače, to sam već dokazao. Ipak, ta pobeda protiv Novaka mi je pomogla mnogo jer je on jedan od najvećih igrača svih vremena - dodao je Rune.

Srpski as je u prethodnom kolu savladao je Kamerona Norija 2:0, po setovima je bilo 6:3, 6:4, a s duel je obeležio sraman porez Britanca koji je lopticom napucao prvog tenisera sveta.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija