• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2023

10:57 >> 11:37

SRAMOTA! Atraktivna Rumunka obožava Novaka, a dobila jezive pretnje od Srbina! (FOTO)

Instagram

Tenis

SRAMOTA! Atraktivna Rumunka obožava Novaka, a dobila jezive pretnje od Srbina! (FOTO)

Podeli vest

Rumunsku teniserku Andreu Prisakariju jezivo je izvređao jedan Srbin iz Beograda nakon što je izgubila meč, a on očigledno ostao bez novca od kladionice!

Prisakariju je trenutno 368. teniserka sveta i samim tim ne nastupa na turnirima iz najviše klase.

Ipak, ljubitelji klađenja prate i manje turnire, pa je tako Rumunka od jednog Srbina, ako je za verovati njegovom Fejsbuk profilu, dobila jezive pretnje jer je izgubila meč.

 

 

- Koliko si zaradila j*bena kravo? Instalirana si za kladionice i kriminalce. J*beni sport i tenis, ti treba da budeš u zatvoru - napisao je besni Srbin.

 

 

Pretnje teniserima i teniserkama zbog izgubljenih mečeva nisu novina, ali je Andrea bila razočarana što dolaze baš iz Srbije koju obožava.

 

 

- Jako je tužno ovo videti, pogotovo što dolazi od Srbina - poručila je Andrea.

Iako nikad nije bila među 300 najboljih na svetu, atraktivna Rumunka je popularna na društvenim mrežama zbog svog ekstravagantnog izgleda. Ima više od 20 tetovaža, šminka se nekarakteristično za jednu teniserku, a na mečeve izlazi sa nakitom i dugim noktima.

 

Jednom prilikom otkrila je da obožava Novaka Đokovića, a na Tviteru je više puta pominjala našu zemlju u pozitivnom kontekstu.

- Više puta sam to već rekla, volim Novaka Đokovića svim srcem. Inspiriše me svakodnevno. On je moj šampion, moj broj jedan. On je živa legenda. U našem sportu su tu i Rafael Nadal i Rodžer Federer koji su šampioni i legende, ali za mene je Novak ispred svih. Zbog načina na koji zabavlja i povezuje se sa publikom - ispričala je Andrea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija