• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2023

13:06

BEKER PRAVO U METU! Ućutkao sve koji otpisuju Đokovića: Ne poštuju ga, nije on samo MAŠINA!

reuters

Tenis

BEKER PRAVO U METU! Ućutkao sve koji otpisuju Đokovića: Ne poštuju ga, nije on samo MAŠINA!

Podeli vest

Španac Karlos Alkaraz je prvi favorit na Rolan Garosu, drugom grend slemu u sezoni, ali Boris Beker kaže da bi bilo vrlo glupo otpisati Novaka Đokovića.

Uoči početka Rolan Garosa, Novak Đoković je treći nosilac, pošto je posle mastersa u Rimu pao na treće mesto na ATP listi. 

Uprkos Novakovim lošim igrama na šljaci ove sezone, Boris Beker, nekada trener našeg tenisera, smatra da svi moraju da računaju ozbiljno na našeg asa.  Istina, posebno jer Nole juri rekordni 23. grend slem u karijeri, a ako trijumfuje nadmašiće Rafaela Nadala koji u Parizu neće igrati zbog povrede.

- Šljaka nije njegova najbolja podloga, ali je poslednjih nekoliko godina bio u stanju da sve to nekako poveže na Rolan Garosu. Sve dok je zdrav i dok želi da igra, uvek će biti jedan od favorita da osvoji grend slem trofej - kazao je za Gardijan Boris Beker. 

Anketa

 

Vilander veruje u Novaka

Novak Đoković je ove sezone osvojio Australijan open, naredni cilj je Rolan Garos. Iako mnogi nisu optimisti pred Otvoreno prvenstvo Francuske jer naš as ne briljira na šljaci ove sezone, Mats Vilander ne deli mišljenje većine. Veruje da će do kraja karijere osvojiti najmanje dva velika trofeja.

- Iako ima 36 godina Novak će osvojito bar još dva grend slema, a možda čak i pet do kraja karijere - poručio je Mats Vilander.

Nemac kaže da Srbin ne dobija poštovanje koje zaslužuje. 

- On je veoma druželjubiv, čovek od reči. Ljudi ga ponekad vide samo kao tenisku mašinu. Kada nije na terenu, vrlo je šarmantan. Možete sa njim da pričate o poslu, politici, muzici, dobar je u bilo čemu.

Nastavio je Beker da sipa komplimente na račlun srpskpog tenisera.

- On je pravi teniski istoričar. Razume ko je sve bio pre njega i stvarno želi da ostavi dubok trag, što je već i uradio. On je perfekcionista, kao i sve velike zvezde. Želi da odigra savršen meč, što mu se desilo verovatno jednom ili dva puta.

Foto: Reuters

Boris Beker

Beker je tokom Vilmbdlona prošle sezione bio u Hanterkomb u Engleskoj, ali je pratio finala Vimbldona u kom je Novak pobedio Nika Kirjosa.

- Bio sam veoma emotivan kada je pobedio. Bila je to velika stvar, a on mi je prijatelj, tako da sam bio srećan da ga gledam kako pobeđuje.Dopada mi se i Nik Kirjos, sve ono što donosi takmičenju. Želim mu da ozdravi i da se što pre vrati na terenu. Sjajan je za tenis - poručio je Beker.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija