• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2023

13:34

POZNATA SATNICA! Rezervišite termin, evo kad Đoković igra prvi meč na Rolan Garosu

reuters

Tenis

POZNATA SATNICA! Rezervišite termin, evo kad Đoković igra prvi meč na Rolan Garosu

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak kreće po 23. grend slem u karijeri - Rolan Garos, a poznato je kada izlazi na teren.

Prvi meč na Rolan Garosu igra protiv Aleksandra Kovačevića na terenu "Filip Šatrije“ posle završetka meča između Karoline Pliškove i Sloan Stivens koji počinje u 11:45. Očekuje se da će Novakov duel početi između 13 i 14 časova.

Kovačević je trenutno 114. teniser sveta, ima 24 godine i profesionalac je tek od 2021. godine. Najbolji rejking imao je u martu ove godine kada je bio 107. na ATP listi.

Nakon duela srpskog tenisera na glavnom terenu će izaći Karolina Garsija i Ksju Vang, zatim Janik Siner i Aleksandre Miler.

 

 

Foto: EPAIMAGES

 

Karlos Alkaraz će igrati treći meč na terenu "Suzan Lengle“, dok će Filip Krajinović takođe igrati treći meč, ali na "Terenu 7“ protiv Frensisa Tijafoa.

Hamad Međedović će odmeriti snage protiv Markosa Girona u trećem meču na "Trenu 4“, Dušan Lajović će četvrti izaći zajedno sa Žiženom Žangom na "Terenu 5“.

- Sve podređujem grend slemovima, za sada nemam fizičkih problema, želim da budem spreman kada dolazim ovde. Povredio sam se u Adelejdu, tako da sam morao sa povredom da igram kroz čitav Australijan open. I nije bilo nimalo prijatno igrati iako sam osvojio turnir. Moram biti spreman za takve stvari, jer se češće dešavaju sada. Deo mene je uvek spreman da osvaja grend slemove i titule, ali moram da budem svestan da su stvari drugačije, da razmišljam mesec po mesec - rekao je Đoković pred početak takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija