• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2023

09:15

OVO SVE ZANIMA! Termin je sjajan, evo gde možete da gledate Đokovićev meč protiv Mađara!

Tanjug/AP

Tenis

OVO SVE ZANIMA! Termin je sjajan, evo gde možete da gledate Đokovićev meč protiv Mađara!

Podeli vest

Protivnik Novaku Đokoviću u drugom kolu Rolan Garosa biće Mađar Marton Fučovič.

Organizatori su potvrdili da će ovaj meč biti prvi u večernjoj sesiji na terenu "Filip Šatrije". Dul možete pratiti na kanalu Eurosport 1, od 20.15,ali i na našem portalu - Informer.rs.

Srpski i mađarski teniser odigrali su četiri međusobna duela u karijeri, a Đoković je dobio sva četiri duela.

Foto: reuters

Marton Fučovič i Novak Đoković

Pobednik duela između Đokovića i Fučoviča igraće u trećem kolu Rolan Garosa sa boljim iz meča Alehandro Davidovič Fokina (Španija) - Luka van Eš (Francuska).

- Veoma fizički jak i spreman teniser, kompletan, odlično riternira, čvrst sa obe strane. Nema tu puno rupa u njegovoj igri. Igra poprilično čisto, vrlo je svestran, može da nastupi na vrlo visokom nivou i to je dokazao tokom karijere - rekao je Đoković o svom predstojećem rivalu.

Do sada su se dvojica tenisera sastala četiri puta i sva četiri je slavio naš najbolji teniser, dok je Mađar uzeo Srbinu tri seta. Prvi put na US openu još 2018. godine kada je Martonu pripao samo jedan set 6:3, 3:6, 6:4, 6:0, a godinu dana kasnije, Novak je slavio i na ATP turniru u Dohi - 4:6, 6:4, 6:1. Na Vimbldonu 2021. godine Nole je slavio 4:6, 6:4, 6:1, a poslednji put su se njih dvojica sastala u novembru iste godine u "Bersiju", kada je Đoković odneo pobedu u tri seta 6:2, 4:6, 6:3.

Foto: reuters

 


Novak Đoković je u prvom kolu savadao Aleksandra Kovačevića, a Merton Fučovič je do drugog kola stigao pobedom nad Ugom Grenijeom (3:1).

Već sam rekao da ne postoje laki mečevi na ovom nivou, čak i kada dobijam u tri seta moram da dam sto odsto da bih pobedio ove momke. Grenije je igrao kod kuće, publika je bila uz njega, pa nije bilo lako to podneti jer se borio do samog kraja. Tokom meča sam osećao da imam sve pod kontrolom i znao sam da ću pobediti ukoliko dam sto odsto - rekao je Fučović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija