• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

31.05.2023

10:27

DEPORTUJTE NOVAKA! Hulk iz Mađarske želeo da vidi leđa Srbinu, a sada mu izlazi na megdan (VIDEO)

Reuters

Tenis

DEPORTUJTE NOVAKA! Hulk iz Mađarske želeo da vidi leđa Srbinu, a sada mu izlazi na megdan (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković (36) večeras (ne pre 20.15, Eurosport 1) igra protiv Mađara Martina Fučoviča (31) kojem nije omiljen!

Srpski teniser i drugi favorit za titulu na Rolan Garosu iza Karlosa Alkarasa pokušaće danas da se domogne trećeg kola.

Iako je rana faza takmičenja, od predstojećeg duela se mnogo očekuje jer je Fučovič javno i bez blama prozivao Novaka Đokovića januara 2022.

Foto: printscreen

Najjači teniser na ATP turu: Marton Fučovič

Nole je tada ušao u Australiju kako bi učestvovao na Australijan openu, ali je ubrzo zatvoren u hotel za migrante pre nego što je deportovan jer mu je ministar za imigracije poništio vizu.

Fučovič, trenutno 83. na ATP listi, izjavio je tada da apsolutno podržava maltretiranje i deportaciju Noleta!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FM (@fucsovicsmarci)

 

- Zdravlje ljudi je najvažnije, a postoje i pravila koja su doneta pre nekoliko meseci, odnosno da svako treba da se vakciniše. Đoković nije. Sa ove tačke gledišta, mislim da ne bi imao pravo da bude ovde - poručio je Fučovič za jedan mađarski list.

Nevezano za Novaka, Mađar nije baš omiljen na ATP turu impoznat je po tankim živcima.

Nedavno je gotovo doživeo nervni slom tokom meča u Lionu i izvređao protivnika Sebastijana Baeza.

 

 

- Koliko imaš godina, 12? Ponašaš se kao da imaš 12. Šta je sa je*enim mladim teniserima? Govori "vamos" posle svake moje greške, vrišti kao ku*va - poručio je Fučovič Argentincu u pauzi između gemova.

Privukao je pažnju nesvakidašnjem ponašanjem za tenisera i na Australijan openu ove godine. Nakon pobede u prvom kolu nad Federikom Korijom skinuo je majicu i pokazao izvajano mišićavo telo, što teniski svet retko kada može da vidi na terenima.

Srbin i Mađar sastali su se do sada četiri puta. Novak je slavio u sva četiri meča - na Ju-Es openu, u Dohi, na VImbldonu i na mastersu u Parizu. Zanimljivo je da je Nole osvojio tri od četiri turnira kada mu je Fučovič bio na putu, a samo u Dohi mu to nije pošlo za rukom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

A STA DRUGO KLOSAR DA RADI NEGO DA SE UVLACI ATPu U ZADNJICU . TO SU MISEVI KOJI NE MOGU DRUGACIJE DA DODJU DO NECEGA .. E MOJ MADJARU TEBE SE STIDE I TVOJI ZEMLJACI I TVOJ PREDSEDNIK .....

Baki

pre 1 godinu

Čovek bi da uzme Rolangaros po mogućnosti da sve njegove protivnike deportuju na Mars !!! Pipično Mađarako ponašanje !!! Podli pokvareni su i smrde kao puvanjak !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija