• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

10:13

OTKRIVAMO! Evo šta je Đoković nosio na grudima i zbog čega! Zbog ovoga će ga dušmani opet napasti

printscreen

Tenis

OTKRIVAMO! Evo šta je Đoković nosio na grudima i zbog čega! Zbog ovoga će ga dušmani opet napasti

Podeli vest

Novak Đoković je tokom meča protiv Martona Fučoviča (7:6, 6:0, 6:3) u drugom kolu Rolan Garosa na grudima nosio malu crnu ploču, snimak se pojavio na društvenim mrežama i vrlo brzo postao viralan.

Svi se pitaju o čemu se radi. Nole je o tome pričao na konferenciji za medije nakon pobede, ali je i dalje ostao misteriozan. 

- Kao dečak sam voleo klinca Ajronmena, moj tim je pronašao najnapredniju nanotehnologiju i da nije toga ne bih sada bio ovde - rekao je kratko Novak Đoković, a Ajronmen je morao da ugradi reaktor na grudi koji mu je davao moć i činio ga jačim.  

Odmah se povela polemika šta je u pitanju: magnet za bol, merač glukoze... Mnogo je teorija na društvenim mrežama. O čemu se tačno radi? Novak je nosio "Tao patch" nanouređaj koji sadrži nekoliko slojeva nanokristala, koji toplotu tela pretvaraju u impulse koji se emituju do određenih tačaka na telu.

Foto: printscreen instagram

Novak Đoković

Stručnjaci u ovoj oblasti ističu da je svrha uređaja da poboljša fleksibilnost, čak i da poveća atltske performanse, koncentraciju.. Naime, svaki pokret tela kontroliše neka vrsta biološkog softvera, postoji razmena informacija između centralnog nervnog sistema i receptora pokreta.

Nanotehnologija za rekreativce i profesionalce


Nanotehnologija se preporučuje svima, kako u svakodnevnom životu, tako i na poslu, u sportu, tokom odmora, mogu da je koriste čak i životinje. Posebno se preporučuje svima koji pate od hroničnog bola, Paskinsonove bolesti, osobe koje pate od multiple skleroze, cerebralne paralize... Preporučuje se za sportiste, rekreativce, profesionalce, za bolje rezultate i brži oporavak, za sve one koji žele da ojačaju imuni sistem, poboljšaju mentalno i emocionalno zdravlje...  

 

Nanotehnološki uređaj se postavljaju na različite tačke na telu kako bi se postigao željeni rezultat. Od jačanja imunog sistema, poboljšanja držanja tela, ravnoteže, fleksibilnosti, povećanja efikasnosti tokom sportskih aktivnosti, pobošljanje fokusa, smanjenje stresa, anksioznosti, ublažavanje hroničnog bola...  Konstantno stimuliše neuralgične tačke koje nisu u ravnoteži jedna sa drugom, a ne ispušta nikakvu hemijsku supstancu, vraćajući telo u pravo prirodno stanje. Cena pomenutog uređaja kreće se od 280 do 3.000 evra, a jedan može da traje i do dve godine.

Foto: reuters

Novalk Đoković koristi inovativne tehnologije

Ne sumnjamo da će naš teniser i ovog puta biti na udaru svetske javnosti, medija, hejtera...jer koristi neobične inovacije kako bi poboljšao učinak na terenu. Na kraju prošle sezone nastao je haos kada su svi videli kako mu ljudi iz njegovog tima na tribinama pripremaju posebno piće tokom mastersa u Parizu. Bilo je i onih koji su ga optužili da se dopinguje pa će i sad biti onih koji će jedva dočekati da ga kritikuju.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija