• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

10:05

OLGA JURI JELENU JANKOVIĆ! Posle osam godina ima priliku da uradi OVO

Starsportphoto

Tenis

OLGA JURI JELENU JANKOVIĆ! Posle osam godina ima priliku da uradi OVO

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović danas (ne pre 16.30) protiv Ons Žabur ima priliku da uradi veliku stvar za ženski tenis u našoj zemlji.

Danilovićeva prvi put u karijeri igra treće kolo grend slema, a na Rolan Garosu neće imati lak zadatak da napravi još bolji rezultat.

Protivnica će joj biti Tunišanka Ons Žabur, sedma teniserka sveta, koja je, logično, favorit.

Međutim, nije nepobediva, pogotovo jer Olga igra tenis života i ukoliko napravi iznenađenje uradiće veliku stvar za srpski sport.

 

 

Naime, Srbija nije imala predstavnicu u četvrtom kolu bilo kog grend slema od 2015. godine. Poslednji put je to uspelo nekada prvoj teniserki sveta Jeleni Janković, koja je te godine igrala 4. kolo Vimbldona.

Kada je u pitanju Rolan Garos, Ana Ivanović je ta koja je poslednja igrala 3. kolo, sada već davne 2016. godine.

Olga kaže da se dobro seća uspeha naših teniserki.

- To je bilo pre baš mnogo vremena, naravno da se sećam, Ana i Jelena bile su moji idoli od kada sam bila mala, pratili smo njih, kao i Novaka, Janka i Viktora. Ponosna sam što sam i dalje sa Novakom na istom turniru - rekla je Olga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija