• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2023

10:47

LEGENDA HVALI NOVAKA! On ima petlju i ide ka tome da postane najveći svih vremena

EPAIMAGES

Tenis

LEGENDA HVALI NOVAKA! On ima petlju i ide ka tome da postane najveći svih vremena

Podeli vest

Čuveni teniser Džon Mekinro (64) pričao o pohodu srpskog asa na 23. grend slem titulu.

Nekadašnji prvi reket sveta smatra da Đoković ima ogroman motiv da osvoji trofej na Rolan Garosu i da ispiše istoriju "belog sporta"!

Nole je trenutno izjednačen sa Rafaelom Nadalom po broju titula sa najvećih turnira (22), ali legendarni Amerikanac veruje da će on nastaviti žestoko da se bori za obaranje rekorda i postavljanje novih granica!

Foto: EPAIMAGES

Džon Mekinro pomno prati partije srpskog asa

Sedmostruki grend slem šampion pohvalio je trenutno trećeg igrača sveta zbog hrabrosti koju konstantno pokazuje na terenu i van njega.

- Sigurno bi mnogo više ljudi pričalo o Novaku kada bi postao jedini teniser koji je osvojio sva četiri grend slema najmanje tri puta. Đoković tako otvoreno govori o tome da bude najbolji, da mu je to cilj i on to prihvata bez problema. Mislim da je potrebno mnogo hrabrosti da se to kaže, da svima jasno poruči šta želi, a ne samo da govori ono standardno "daću sve od sebe da se to desi" - rekao je Mekinro tokom analize na "Eurosportu".

Đoković je poznat i po tome što uvek javno govori ono što misli i ne krije svoje statove, koja god da je tema u pitanju.

- Imao je nedavno političke komentare o svojoj zemlji, to stvara probleme. Ponekad je to zbog njegovog stava, ali to je benzin za Novaka. Pre biste voleli da budete poštovani nego voljeni, iako želite oboje. Đoković je to odlično podneo, zreo je i veoma uspešan. Pre neki dan su mu se navrzli na vrat, jer je pozvao svog trenera, a to svi rade. Čini se da javnost traži izgovor kako bi se bacila na njega. Razumem ga, jer se nešto slično dešavalo i meni. I zaslužio sam takvo ponašanje više od njega. Siguran sam da je frustrirajuće, ali nije lako da se kontrolišete. U tome je najbolji kojeg sam ikad video - dodao je Mekinro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija