• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

30.07.2023

11:41

Bivše ga optužile za nasilje, lumpovao u Beogradu, a sada je na putu Srbinu!

Instagram

Tenis

Bivše ga optužile za nasilje, lumpovao u Beogradu, a sada je na putu Srbinu!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere igra od 15 časova svoje peto finale u karijeri.

Momak iz Sente boriće se za titulu na ATP 500 turniru u Hamburgu protiv domaćeg tenisera, Nemca ruskog porekla Aleksandera Zvereva.

Njih dvojica sastajala su se u karijeri u dva navrata i oba puta pobedio je Zverev.

Nemac je trenutno 19. na svetu, nekada je bio drugi i uprkos velikim očekivanjima za sada nema grend slem titulu, a njegov privatni život privlačio je mnogo više pažnje.

Bivša Sašina devojka Olga Šaripova je u oktobru 2020. rekla da je nemački teniser pokušao da je ubije gušeći je jastukom, a oko godinu dana kasnije detaljnije je opisala šta je, navodno, prolazila sa njim.

Foto: EPA

Prva ga optužila za zlostavljanje: Zverev sa bivšom devojkom Šaripovom

Zverev ju je, navodno, toliko maltretirao da je čak pokušala da se ubije ubrizgavajući sebi njegove injekcije insulina, pošto teniser boluje od dijabetesa! Njih dvoje su raskinuli u oktobru 2019. posle mastersa u Šangaju, ali je Šaripova prošla kroz torturu tokom azijske turneje, na koju je putovala sa dečkom.


- Posle njegovog meča otišla sam u salon lepote, a on je, kad je video da me nema u sobi, počeo da me napada. "Zašto si u salonu, zašto te čekam? Ne voliš me?", pisao mi je Saša. Kada sam se vratila, odmah je izašao. Tražila sam pomoć i razumevanje, a nisam dobila ništa. Ubrizgala sam sebi insulin - ispričala je Šaripova.

Foto: reuters/tanjug

Teniska karijera u zapećku zbog brojnih skandala: Aleksander Zverev


Teniser se vratio u sobu i video svoju devojku kako leži gotovo bez svesti.


- Shvatio je da se nešto dogodilo. Bila sam previše mirna. Proverio mi je šećer i bio je toliko nizak da sam mogla da padnem u komu. Pisala sam ljudima da ne želim da živim, svakog dana sam plakala - dodala je Olga, koja se sada bavi fotografijom.


Narednog dana je rekao Olgi da ne bi trebalo da bude na njegovom meču sa Andrejom Rubljovom, a kada je otišla da se istušira i spakuje, počeo je da je tuče.


- Zgrabio me je za grlo i pritisnuo na zid kupatila. Počeo je da me udara i nije mi dao da se obučem. Govorio mi je: "Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi - pričala Ruskinja.


Da stvar bude gora, potom je došao i njegov otac Aleksander senior i pretio joj.


- "Tužiću te jer imam fotografije kako udaraš mog sina. Ti si đubre. Nisi nam potrebna", govorio mi je. Na sreću, maćeha mog prijatelja odvela me je u svoj dom u Tajlandu, ali mi je Saša pisao naredna dva meseca, kao i mojoj prijateljici. Njoj je čak rekao da će mi dati prsten i zaprositi me kad me opet vidi - kaže Olga, koja je tvrdila da ima fotografije svih povreda koje joj je naneo.

Za sve ove navode ATP ga nije kaznio jer nije bilo dovoljno dokaza.

Zverev se posle Olge smuvao sa Brendom Pateom, nemačkom manekenkom rumunskog porekla. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda (@brendapatea)

 

Sa njom je bio u Beogradu, na Adrija turu 2020. godine. Provodili su se u Beton hali i Skadarliji i družili se sa Novakom i njegovom suprugom Jelenom.

Raskinulu su u julu iste godine, a ona mu je u martu 2021. rodila dete. Zatražila je potpuno starateljstvo, a prema svemu sudeći, Zverev se nije bunio jer retko viđa ćerku Majlu, i nikada se nije oglasio po pitanju njenog rođenja.

Prošle nedelje ga je i ona optužila za fizičko zlostavljanje, što je i potvrdila na Instagramu, a on je to odbacio i rekao da se njegovi advokati bave time.

Patea je demantovala da ima finansijska potraživanja od bivšeg dečka.

Zverev je i posle nje našao novu ljubav i u vezi je sa osam godina starijom glumicom i voditeljkom Sofijom Tomalom.

 

Ona je poznata po vezama sa brojnim javnim ličnostima. Bila je u vezi sa pevačem slavnog benda Ramštajn Tilom Lindemanom, potom u braku sa izvesnim norveškim pevačem, a onda ui sa frontmenomm britanskog benda Buš Gevinom Rosdejlom.

 

Nakon muzičara prešla je na sportiste, pa je smuvala fudbalskog golmana Lorisa Kariusa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija