• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

10:39

Neviđeni preokret! Navijači u transu zbog ovog čoveka!

Tanjug

Tenis

Neviđeni preokret! Navijači u transu zbog ovog čoveka!

Podeli vest

Slovački teniser Aleks Molčan i dan nakon nestvarne pobede u Kicbilu u centru je pažnje teniskog sveta, jer je režirao jedan od najvećih preokreta u istoriji "belog sporta" .

Ljubitelji tenisa širom planete ne prestaju da pričaju o sjajnom Aleksu Molčanu, koji je u drugom kolu ATP turnira u Kicbilu savladao Sebastijana Ofnera 2:1 (4:6,7:5,7:6) i to nakon što je u drugom setu gubio čak 5:0!

U prvom setu viđen je po brejk na startu meča, a onda su igrači bili izjednačeni do samog kraja. Ofner je uspeo da oduzme servis Slovaku u 10. gemu i stavi tačku na set nakon 48 minuta igre.

 

Drugi deo igre protekao je u znaku Austrijanca, koji je bio četvrti nosilac. Stigao je Ofner do dva rana brejka, imao 5:0, delovalo je da će biti "metla", ali onda je usledilo čudo.

 

 

Dao je Molčan gas i vezao tri brejka,  čuvao je svoj servis i odveo meč u treći set. Obojica tenisera po jednom su oduzela servis rivalu, Molčan na startu a Ofner u 4. gemu nakon čega su bili sigurni na svoje servise. Meč je otišao u taj-brejk u kojem je se bolje snašao pulen nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića, Marijana Vajde.

- Da budem iskren, ne znam šta se dogodilo. Počeo sam da igram brže i dobio sam drugi set, što je za mene pravo čudo. Ali tako sam srećan što sam to na kraju uradio -  rekao je Molčan nakon meča.

Upitan o publici koja navija za domaćeg favorita, on je odgovorio:

- Volim da igram na prepunom stadionu. Bilo je normalno da je najviše gledalaca danas bilo protiv mene, ali to je ok i dodatni motiv za mene.

Sledeći rival biće mu Sebastijan Baez iz Argentine, koji je pobedio šestog nosioca Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 6-1, 6-1.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija