• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2023

10:33

Ovo se ne pamti! Pogledajte kvote na Đokovića i Alkaraza

reuters

Tenis

Ovo se ne pamti! Pogledajte kvote na Đokovića i Alkaraza

Podeli vest

Kladionice su objavile kvote pred masters u Sinsinatiju, a bukmejkeri daju minimalnu prednost Novaku Đokoviću da osvoji novi masters, 39. turnir u karijeri iz kategorije 1.000.

Šanse da Srbin ili Španac trijumfuju na turniru koji se igra u Ohaju skoro su podjednake.

Kvota da će Novak Đoković pobediti u Sinsinatiju je 3,2, a na Karlosa Alkraza 3,35, skoro su izjednačeni. Ovakve kvote odavno nismo videli, poslednji put kada su se Novak Đoković i Rafael Nadal u najboljim danima borili za trofeje. Danil Medvedev je treći favorit sa kvotom osam, dok je 13 na Janika Sinera, a na Stefanosa Cicipas čak 19, dok bukmejkeri još manje šanse za pobedu daju Andreju Rubljovu, sa kvotom 21. 

- Sviđa mi se osećaj koji imam posle 20 i više godina profesionalnog tenisa. Još uvek ima vatre. Još uvek postoji taj nagon i motivacija da zaista dođemo na najveće događaje u sportu i pokušamo da pobedimo, pokušamo da osvojimo titule i donesemo dobru senzaciju publici - rekao je Nole po dolasku u Ameriku.

Foto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES

 

 

Srpski as je dva puta osvojio trofej u Sinsinatiju, 2018. i 2020. godine. Sad ga čeka izuzetno komplikovani zadatak, a dobra stvar je što će imati sigurno jedan dodatni meč jer je odlučio da prijavi i dubl sa Nikolom Ćaćićem. U drugom kolu najverovatnije će igrati protiv Alehandra Davidoviča Fokine ukoliko savlada Tomasa Ečeverija, a u trećem bi ga sačekao Gael Monfis, Aleks de Minor ili Kameron Nori. U četvrtfinalu bi Novak mogao da igra protiv Janika Sinera ili Tejlora Frica. U polufinalu žreb takođe nije pogledao Novaka, pa bi mogao da igra protiv igrača koji je na betonu ove godine doživeo samo pet poraza, a imao je niz od 19 trijumfa zaredom - Danil Medvedev. Na kraju - potencijalni okršaj Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza moguć je tek u finalu Sinsinatija, dok su na toj strani žreba i Stefanos Cicipas i Kasper Rud. 

Turnir u saveznoj državi Ohajo startuje 13. avgusta i tradicionalno predstavlja svojevrsnu najavu za Ju-Es open, poslednji grend slem sezone, koji počinje 28. avgusta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija