• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2023

12:11

Olga donela sreću dečku! Pršti ljubav na sve strane (FOTO)

Instagram printscreen

Tenis

Olga donela sreću dečku! Pršti ljubav na sve strane (FOTO)

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović i slovenački golman Jan Oblak mesecima uživaju u ljubavi, a ono što je najvažnije jedno drugo bodre u profesionalnim poduhvatima.

Beograđanka se zbog osam godina starijeg dečka preselila u Madrid, a juče ga je bodrila dok je branio mrežu svog Atletika u derbiju protiv gradskog rivala Reala.

Atletiko je sa 3:1 slavio u šestom kolu Primere, a Oblak je branio svih devedeset minuta.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Olgi su društvo na stadionu u Madridu pravile kreatorka Nađa Pavić, ćerka slavnog srpskog trenera Radomira Antića, Ana Antić, kao i njena ćerka Ivana Lončar.

Veza Oblaka i Olge otkrivena je ove godine na Rolan Garosu. Nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa nad Ukrajinkom Katerinom Bajndl rezultatom 6:2, 6:3 bacila mu se u zagrljaj, a potom srpskim novinarima koji su bili u Parizu potvrdila da su zaljubljeni.

Foto: Instagram

Ljubav cveta: Jan i Olga

 

- Znači mi puno njegova podrška. Sada je jasnije zašto mi je baza u Madridu. Divno je od njega i Stefana Savića što su došli. Imali su dva dana slobodno. Savić je bio sa devojkom, oni su se i verili ovde. Oblak me je bodrio i na turniru u Madridu, na čelendžeru koji sam osvojila pre devet dana - otkrila je srpska teniserka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija