• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

11:09

Novinar napao Simonu Halep jer se seli u Dubai, Novak ga šokirao

EPA, Reuters

Tenis

Novinar napao Simonu Halep jer se seli u Dubai, Novak ga šokirao

Podeli vest

Mirčea Badea, voditelj TV "Antene 3", napao je Simonu Halep, koja prodaje kuću u Snagovu, a navodno se već preselila u Dubai, a u priču je uvukao čak i Novaka Đokovića.

Simona je bila pozitivna na roksadustat lek koji se koristi protiv anemije, a on stimuliše proizvodnju hemoglobina i crvenih krvnih zrnaca. To je jedna od supstanci koja poboljšava učinak jer omogućava da se umor odloži, zbog prenošenja kiseonika kroz krvotok, a tako mišići mogu duže da budu u naponu. Nedozvoljena supstanca je pronađena u A uzorku, a zatim i u B. Halep kaže da su optužbe lažne i da će uraditi sve da "spere ljagu sa svog imena". Suspendovana jer na četiri godine iz tenisa, žalila se sudu za sportsku arbitražu, a dok čeka odluči ne može da se takmiči.

Halep od početka novembra prodaje vilu u Snagovu, za koju traži 4,2 miliona evra, prenose rumunski mediji. Navodno je već prodala jedno imanje i odlučila da zauvek napusti Rumuniju i preseli se u Dubai. Poznat po kontroverznim izjavama, Miračea Badea je pričao  ovom potezu Simone Halep i pomenuo Novaka Đokovića, koji je, kako kaže iz Srbije, ali živi u Marbelji.  Ne razume zašto se Halep nije preselila u Dubai dok je bila prva teniserka sveta. 

- Ne razumem zašto to nije uradila dok je bila najbolja teniserka. Očigledno se nada da će se vratiti jer trenira vrlo ozbiljno. Ne može samo da sedi i gleda u plafon, ponovo trenira. Zašto u Dubai? Pa, ako ste jednom bili tamo, videćete da ima mnogo razloga - rekao je Badea.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

On je dodao da Simona avionom brzo može da dođe iz Dubaija u Rumuniju, pa je pomenuo i Novaka, koji nema nikakve veze sa Simonom i Rumunijom. Smeta mu jer je iz Srbije, ali živi u Marbelji, te kaže da je privatnim avionom za dva sata u Srbiji. Ali, šokiran je jer ide redovnim letovima, a ne privatnim avionom.

- Šokirao me je, ide redovim letovima, bio je u redu kao i mi. I gospođa Halep, zašto ostati u Rumuniji? Koliko god da ste patriotski nastrojeni... Imate jedan život, u svu ljubav prema domovini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija