• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

22:28

Britanac predviđa: 2024. mogla bi da bude poslednja godina Endija Mareja! Više ne uživa na terenu...

Tanjug/AP

Tenis

Britanac predviđa: 2024. mogla bi da bude poslednja godina Endija Mareja! Više ne uživa na terenu...

Podeli vest

Samo on zna šta će se desiti, video sam da je motivisan, dodao je Henman.

Muče povrede Endija Mareja tokom poslednjih nekoliko godina, a uprkos velikoj volji Britanac nikako ne uspeva da se vrati u staru formu. Nagovestio je tokom 2023. godine da bi mogao nazad u vrh, ali je usledio novi peh zbog čega je sezonu završio neslavno. 

Već neko vreme Marej se sprema za izazove koji ga očekuju u 2024. godini, a kao prvi cilj označen je što bolji plasman u Australijan openu. Nije tajna da Endi ima želju da se nađe na Olimpijskim igrama u Parizu, ali će mu za tako nešto biti potrebne daleko bolje igre nego prošle sezone. 

Saglasan je sa tim i slavni Tim Henman koji je u razgovoru za "Eurosport" otkrio da sumnja kako će naredna sezone biti poslednja u karijeri Endija Mareja. 

- Mogla bi da bude poslednja sezona u njegovoj karijeri, ali ne znam... U ovom momentu samo on zna šta će se desiti. Deluje mi motivisano, video sam ga kako trenira u Rofemptonu, provodi sate i sate na terenu, u teretani. Voleo bih da mu se to vrati naredne sezone - rekao je Henman. 

Foto: EPA

 

Nada se Britanac da će naredne sezone Endi Marej mnogo više uživati u tenisu nego što je to bio slučaj tokom 2023. godine. 

- Mislim da na kraju sezone nije uživao na terenu, njegova želja nije bila dobra. U njegovim godinama nisu bitni samo dobri rezultati već i kako se osećaj, da li uživaš. Neće zauvek igrati profesionalno... Zbog toga mu želim da u 2024. godini više uživa u tenisu - dodao je Britanac. 

Endi Marej potvrdio je da će biti učesnik turnira u Brizbejnu u januaru naredne godine, a sve u sklopu priprema za Australijan open. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija