• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2023

17:16

Nestvarne scene u Pertu! Novak i Olga dočekali Novu godinu na terenu - Usledilo odbrojavanje (VIDEO)

printscreen Twitter

Tenis

Nestvarne scene u Pertu! Novak i Olga dočekali Novu godinu na terenu - Usledilo odbrojavanje (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković i Olga Danilović savladali su u miks dublu kineski dvojac Džidžen Džang i Đinven Ženg sa 6:4, 1:6, 10:6, a pobedu su proslavili zajedno sa navijačima i timom Srbije dočekujući Novu godinu karakterističnim odbrojavanjem.

Potreba za igranjem miks dubla kako bi se odlučio pobednik nakon pobede Novaka i poraza Olge u singl mečevima, omogućila je publici da sa pobedničkim timom Srbije dočeka Novu godinu u gradu Pertu.

Najbolji teniser sveta i talentovana teniserka su zajedno sa članovima svog tima započeli tradicionalno odbrojavanje i na najbolji mogući način ostavili 2023. iza sebe - pobedom.

Prilikom intervjua na terenu, najbolji teniser sveta je pozvao navijače da ostanu na tribinama kako bi zajedno dočekali Novu godinu:

- Hvala svima što ste ostali ovako kasno. Ovo je jedinstveno veče u godini, a da odlučite da budete sa nama, mi to jako cenimo. Ostanite još par minuta da zajedno proslavimo Novu godinu. Tu je di-džej, biće odbrojavanje, hajde da zajedno proslavimo ovaj dan.

 

Sledeći izazov za naš tim biće 2. januara kada će im protivnik biti ekipa Češke. Pobedom nad njima, Srbija bi izborila plasman u "nokaut" fazu takmičenja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija