• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

10:13

Šok! Nadal odustao od Australijan opena! Evo šta je rekao!

profimedia

Tenis

Šok! Nadal odustao od Australijan opena! Evo šta je rekao!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati na Australijan openu koji počinje 14. januara.

Ništa od spektakla u Melburnu! Razočarani su navijači španskog asa, koji su godinu dana čekali na njegov povratak, ali je sada jasno da Rafa nije spreman za prvi grend slem u sezoni.

Vratio se najveći rival Novaka Đokovića na turniru u Brizbejnu, pobedio Dominika Tima i Džejsona Kublera, ali je izgubio od Džordana Tompsona.

 

 

"Zdravo svima, tokom mog poslednjeg meča u Brizbejnu imao sam mali problem sa mišićem koji me je, kao što znate, zabrinuo. Kada sam stigao u Melburn, imao sam priliku da uradim magnetnu rezonancu i imam mikro suzu na mišiću, ne u istom delu gde sam imao povredu i to je dobra vest. Trenutno nisam spreman da se takmičim na maksimalnom nivou u pet setova. Zato letim nazad u Španiju da posetim svog doktora, da se lečim i odmorim" - poručio je Rafa.

Foto: EPA

 

 

 

Dodao je španski as da želi da bude potpuno spreman za nekoliko meseci.

"Naporno sam radio tokom godine za ovaj povratak i kao što sam uvek spominjao moj cilj je da za tri meseca budem na svom najboljem nivou. Zao mi je što nisam u mogućnosti da igram pred neverovatnom publikom u Melburnu, ali ovo nije baš loša vest i svi ostajemo pozitivni sa evolucijom za sezonu. Zaista sam želeo da igram ovde u Australiji i imao sam priliku da odigram nekoliko mečeva koji su me učinili veoma srećnim i pozitivnim. Hvala svima na podršci i vidimo se uskoro! Rafa" - piše u Nadalovoj objavi.

Australijan open počinje 14. januara, a poznato je kada će biti obavljen žreb za prvi grend slem u sezoni.

Teniseri i teniserke će u četvrtak, 11. januara, u 05.00 časova ujutru po našem vremenu, odnosno 15.00 po lokalnom, saznati ko će im biti protivnici na prestižnom takmičenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija