• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

17:32

Užasna odluka! Svet šokiran povlačenjem Nadala, oglasila se i ona!

EPA

Tenis

Užasna odluka! Svet šokiran povlačenjem Nadala, oglasila se i ona!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal saopštio je danas da zbog povrede mišića neće igrati na predstojećem Australijan openu.

I analitičarka "Eurosporta" Barbara Šet je iznenađena Nadalovim povlačenjem sa prvog Gren slema sezone.

- Samo sam sedela sa svojom porodicom na večeri ovde u Australiji, a onda je stigla užasna vest da je Rafa Nadal morao da se povuče sa Australijan opena. Znamo da je imao teške mečeve u Brizbejnu i da je imao problema sa povredom, uradio je magnetnu rezonancu koja je pokazala da je bilo mikro pucanja mišića. To je stara povreda, koja se vratila. Naravno da ne želi ništa da rizikuje. Zato želi da se vrati u Španiju. Nećemo ga videte na Australijan openu, što je užasno za navijače. Naravno i za ljubitelje tenisa koji su ga toliko čekali, navijače u Melburnu, ali i za turnir.

Foto: printscreen/Eursport

 

 

Šet dodaje da je Nadalov glavni cilj sezona na šljaci.

- Zaista, zaista teške vesti, posebno ako se zna da će mu ovo biti poslednja godina. Nećemo ga videti ovde na Australijan openu, ali razumem da želi da se uveri da je njegovo telo u formi. Znamo da stavlja akcenat na sezonu na šljaci. Želi da igra dobro tamo, želi da bude u formi i zdrav. Želi da se takmiči na Olimpijskim igrama, mora da se odmori.

Nadal se ove nedelje vratio na teren na ATP turniru u Brizbejnu posle skoro godinu dana pauze zbog povrede.

Španac je u prvom kolu turnira u Brizbejnu pobedio Austrijanca Dominika Tima 7:5, 6:1, a potom u drugom kolu domaćeg tenisera Džejsona Kublena 6:1, 6:2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija