• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2024

08:54

Čudo neviđeno, Ameri na Novakovoj strani! Ponizili Federera i razbesneli navijače

Tanjug

Tenis

Čudo neviđeno, Ameri na Novakovoj strani! Ponizili Federera i razbesneli navijače

Podeli vest

Administratori društvene mreže "X" poslednjeg grend slema u sezoni Ju-Es opena podigli su prašinu pošto su se malo našalili sa Rodžerom Federerom i podsetili na jedan njegov bolan poraz od Novaka Đokovića.

Za sve je kriv ATP, koji je napravio šaljivi video kako je u tenisu sve namešteno, kako ne postoji čak ni Novak Đoković, nego ga skoro dve decenije glumi glumac Bert Kričli. Amerikanci su iskorisitli situaciju i malo se našalili, što nije prijalo Federerovim navijačima. 

Ju-Es Open je putem svog naloga na društvenoj mreži "Iks", podsetio ljubitelje tenisa na gospođu od pre nekoliko godina, navijačicu Rodžera Federera.  Ljubitelji tenisa pamte situaciju sa Vimbldona, antologijskog finala između Đokovića i Federera, kada je jedna gospođa, ubeđena da Švajcarac osvaja titulu pošto je došao na korak do toga, podigla kažiprst i tako poručila da mu nedostaje samo poen. Ali, Federer nije osvojio taj jedan poen, za titulu, Novak je preokenuo i pobedio. Ameriknaci su sad imali urnebesan komentar. 

"Kakva nedelja je za nama. ATP, ne možemo da verujemo da ste onako napisali scenario za ovu statistkinju", prokomentarisali su Amerikanci i naljutili Rodžerove navijače. 

 

 

 

 Nije im se svidelo  što se jedan slavni turnir ovako šali na račun slavnog Švajcarca.

"Vrlo neprofesionalno od strane uredništva Ju-Es open naloga. Ne mogu da verujem da zvanična stranica grend slema turnira objavljuje ovako nešto. Neverovatno!",  bila je jedna od poruka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Optužili su Federerovi navijači Amerikance da mrze Rodžere.

"Ovo je Ju-Es open objavio pre nekoliko meseci. Admin mrzi Fedel".

 

 

 

 

"Ju-Es open, moraš bolje. Prilično sam siguran da su Novakovi navijači oduševljeni jer je establišment konačno na njihovoj strani".

 

 

 

 


Podsećamo, ATP je sve oduševio, tenisere i navijače, hit snimkom, kako su gledaoci naivni, da igrači koje poznajemo ne postoje, nego je sve unapred izrežirano. Tako je umesto prvog tenisera sveta, glumac Bert Kričli, koji glumi Novaka već dve decenije.  Naravno, u fokusu je Novak, a snimak počinje tako što naš teniser stoji pred ogledalom u svlačionici i cepa majicu. Endi Marej daje "ozbiljnu" izjavu da je sve u tenisu namešteno, kao i da su "ljudi glupi i da će progutati sve što im se ponudi. Pored Srbina, "dublere" u seriji imaju i Karlos Alkaraz, Endi Marej, Gael Monfis, Tejlor Fric, Kasper Rud, Andrej Rubljov... 

Reagovao je naš teniser na snimak i našalio se na svoj račun, jer sezona nije počela kao obično, tako što on osvaja Australijan open. 

"Uobičajeno je da scenaristi započenu sezonu tako što moj lik, koga tumačim, "Novak ", osvaja titulu na Australijan openu. Dakle, ako se nekome ne sviđa početak ove sezone, molim vas kontaktirajte reditelja", napisao je Novak na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija