• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2024

21:44

Ribakina: Od Đokovića bih uzela mnogo toga

EPA

Tenis

Ribakina: Od Đokovića bih uzela mnogo toga

Podeli vest

Kazahstanska teniserka Elena Ribakina (24) igraće u finalu Katara protiv Ige Švjontek, pa je pred odlučujući meč govorila o segmentima igre koje bi volela da ima poput Novaka Đokovića.

Četvrta teniserka sveta je do duela za trofej stigla posle predaje Anastasije Pavljučenkove. Ruskinja je "bacila peškir" pri rezultatu 6:2, 5:1.

Sada će joj posao biti mnogo teži, jer će protiv sebe imati najbolju teniserku u ženskoj konkurenciji. Ribakina priznaje da joj je cilj da ona jednoga dana zauzme "pol poziciju" kao i da postoje segmenti igre koje bi volela da ima poput srpskog broja jedan, Novaka Đokovića.

Foto: EPA

Ribakina

- Mnogo je toga što bih uzela od Đokovića, ali sigurno ritern i pshološku snagu u mečevima. Od njega se zaista mnogo može uzeti - rekla je Kazahstanka.

Pred meč sa Švjontek, ukazuje na kvalitet protivnice kao i na dobro poznavanje njene igre. Njih dve su do sada igrale četiri puta, od čega je Ribakina bila bolja u tri navrata.

Nemam nikakav recept za nju. Dobro se poznajemo. Do je išlo kolo sreće na moju ruku, ali ona igra odlično ovde i odmornija je od mene. Međutim, iza mene su dve veoma pozitivne nedelje, tako da ću pokušati da pružim maksimum pa šta bude - objasnila je Elena.

Nagradni fond turnira u Dohi iznosi 3.211.715 dolara. Pobednica će biti bogatija za 523.485, dok će se poražena morati zadovoljiti sa 308.320.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija