• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2024

06:27

Marej predložio promenu, kolega ga odmah podržao!

Tanjug/AP

Tenis

Marej predložio promenu, kolega ga odmah podržao!

Podeli vest

Nekadašnji svetski broj jedan Endi Marej izjavio da bi voleo da Južna Amerika ima masters iz serije 1000.

Škotlanđanin je rekao da je to možda "nepopularno mišljenje", ali da navijači zaslužuju bolje turnire na ovom kontinentu.

- Južna Amerika bi trebalo da ima svoj deo na teniskom Turu, sa turnirom masters serije. To kako navijači podržavaju turnire tamo je neverovatno. Sjajne atmosfere i tenis, to je svakako deo njihove sportske kulture. Vamos ATP Tur -  poručio je Endi.

 

 

Na njegov post oduševljeno je reagovao Argentinac Dijego Švarcman koji se apsolutno slaže s idejom starijeg kolege.

- Neka to ATP Tur zna, Endi! Svake godine daju nam sve manje podrške. Ne samo zbog toga kako navijači podržavaju turnire. Već i koliko igrača imamo ili smo imali u samom vrhu. Zaslužujemo više od ovoga od ATP. Hvala ti na ovim rečima - poručio je Švarcman.

Južna Amerika trenutno ima tri ATP turnira. U pitanju su takmičenja u Buenos Ajresu, Kordobi i Rio de Žaneiru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija