• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

22.02.2024

22:12

Sve oči uprte u Sinera! Legendarni teniser uveren: Uskoro će postati najbolji, mogu da se kladim!

EPAIMAGES

Tenis

Sve oči uprte u Sinera! Legendarni teniser uveren: Uskoro će postati najbolji, mogu da se kladim!

Podeli vest

Popeo se na treće mesto, uskoro će i na drugo, smatra Adrijano Panata.

Dugo godina je Italijan imala samo jednog grend slem šampiona - Adrijana Panatu. Slavnom teniseru uspeo je ove sezone da se pridruži Janik Siner pošto je slavio na Australijan openu. Mnogi smatraju da će mladi Italijan ubrzo biti najbolji na svetu, a Panata je uveren da Siner uskoro premašuje Đokovića i preuzima prvo mesto na ATP listi. 

Janik Siner se popeo na treće mesto na svetu, uskoro će i na drugo a smem da se kladim da će do kraja godine biti prvi – ističe Panata. 

Inače, Italijan je sredinom sedamdesetih prekinuo dominaciju Bjerna Borga na Rolan Garosu pošto je legendarnog Šveđanina savladao u finalu. UVeren je Panata da će ga Janik Siner u budućnosti prevazići i tokom karijere osvojiti brojne grend slem titule. 

– Janik to zaslužuje jer je veoma dobar, skroman pošten i pametan dečko. Janik nema limit kada je igra u pitanju. Ne interesuje ga ko je ispred njega na ATP listi jer je jasno da će pre ili kasnije biti prvi – uvereva javnost slavni italijanski teniser, a potom dodaje. 

– Pred njim je tek najbolji deo. Mnogo će titula osvojiti, mnogo više od mene i to me raduje. Ima neverovatnu želju da napreduje, stalno analizira šta treba da popravi. On na pravi način uživa u sportu i demonstrira šta je profesionalizam.

Foto: EPAIMAGES

 

Smatra Panata da Janika Sinera ne treba porediti sa njim, niti bilo kojim drugim italijaksim teniserom već sa najboljima u istoriji, čak i "velikom trojkom" koju čine Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer. 

– On treba da se poredi sa Alkarasom koji bi mogao da bude sledeći koga će preteći. Treba da se poredi sa Đokovićem, pa čak i sa Federerom i Nadalom. Siner napreduje ogromnim koracima, ali uvek uravnoteženim. U Melburnu je osvojio titulu iako nije bio favorit, u Roterdamu je bio favorit i opet je pobedio. Njegova tajna je da u najvažnijim trenucima pokazuje da ne oseća pritisak - podvukao je Panata. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija