• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

21.02.2024

10:14

Štekara kakve nema! Milioner je, a štedi na ručku!

EPAIMAGES

Tenis

Štekara kakve nema! Milioner je, a štedi na ručku!

Podeli vest

Italijanski teniser Janik Siner (22) šokirao je javnost izjavama o novcu!

Trenutno treći teniser sveta važi za skromnog momka sa obe noge na zemlji što je za svaku pohvalu, ali ovog puta je izjavom o ručku zaprepastio sve!

Siner je do sada samo od turnira zaradio 19.579.723 američkih dolara, a ko zna koliko još od raznih reklama jer u svojoj rodnoj državi maltene da nema poznatog brenda koji ne reklamira, među kojima je i "Guči".

Nalazi se na velikom broju bilborda i gotovo je nemoguće gledati italijanske kanale i ne videti Sinera, a kompanije ga vole zbog specifičnog izgleda, riđe kose i pega.

Ipak, sav taj novac koji zarađuje ne rasipa i nije mu "udario u glavu" što je za svaku pohvalu, ali je razbesneo ljude izjavom o ručku, tačnije otkrićem da štedi na pasti!

- Ako odem u restoran i pasta sa mesom košta mnogo više od one sa paradajz sosom, uzimam drugu. Ne zato što sam škrt, već zato što poštujem novac - rekao je Siner u velikom intervjuu za poznati modni magazin "Veniti fer" i podigao buru na mrežama.

 

 

"Trebalo bi da izbegavaš besmislene izjave", "Molim te, ovo je smešno", "Žao mi je, ali to znači da si škrt", "Kaže momak koji na teren izlazi sa torbom od 1.800 dolara", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Sa druge strane, Siner je pohvaljen za izjavu o kolima.

 

 

- Pre nego što kupim nešto, uvek, ali uvek pogledam cenu. Jedino što sam sebi kupio su kola, ali ne "ferari", "lamborgini" ili "maserati" - otkrio je Siner.

Italijan je kupio sebi "alfa romeo" koji košta oko 60.000 dolara.

On je otkrio i da nikada nije bio na žurki.

-  Nikada nisam bio u klubu. Ne volim da ležem na spavanje kasno. Preferiram da igram karte sa prijateljima - zaključio je Siner.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija