• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.03.2024

11:19

Da li ste znali?! Rijaliti zvezda je spasila Alkaraza! (VIDEO)

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Tenis

Da li ste znali?! Rijaliti zvezda je spasila Alkaraza! (VIDEO)

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz morao je da se izbori sa svojim strahovima u meču protiv Aleksandra Zvereva u Indijan Velsu, a u tome mu je pomogao poznati američki pčelar Lens Dejvis.

Meč u kojem je Alkaraz slavio sa 2:0 obeležio je prekid od gotovo dva sata nakon samo dva gema, zbog invazije pčela na teren na kojem su igrali Španac i Nemac.

Pritrčao je u pomoć gospodin koji ima svoj rijaliti, prati dogodovštine pčelara, i štiti stanovnike Kalifornije od ovih insekata.

 

 

 

 

Dejvis je reagovao nakon što se hiljade pčela sjatilo na centralni teren u Indijan Velsu, navijači su aplaudirali i tražili selfi sa njim, dok mu je i Alkaraz lično čestitao uz olakšanje.

 

 

Prekid je više prijao mladom Karlosu, koji je odigrao najbolji meč ove sezone i za manje od sat i po igre savladao Zvereva. Španac će od 21:30 odmeriti snage sa Itaijanom Janikom Sinerom u polufinalu prestižnog turnira.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija