• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.04.2024

15:56

Alkaraz zakukao zbog Nadala! On je moj idol, zabrinut sam...

AP Photo/Mark J. Terrill

Tenis

Alkaraz zakukao zbog Nadala! On je moj idol, zabrinut sam...

Podeli vest

Zabrinut sam za Nadala, voleo bih da se uskoro vrati na teren, kaže španski teniser Karlos Alkaraz (20).

Odlučio je Rafael Nadal, jedan od najboljih tenisera svih vremena, da preskoči turnir u Monte Karlu koji je osvojio rekordnih 11 puta.

Jasno je da Nadal nije fizički spreman i da je to razlog što će preskočiti nakon Indijan Velsa i Australijan opena još jedan veliki turnir. Osim navijača sjajnog Španca, to brine i Karlosa Alkraza, momka kojeg ljubitelji tenisa nazivaju Rafinim naslednikom.

 

Foto: AP Photo/Bernat Armangu

 

 



Mnogi se pitaju da li će uopšte biti u stanju da igra na njegovoj omiljenoj podlozi makar jedan turnir ove sezone,  posebno jer sada više nije sigurno da li će biti spreman za Rolan Garos koji je na programu od 20. maja do 9. juna.

- Zabrinut sam. Voleo bih da se uskoro vrati na teren! Ne znam ništa o Nadalu,  a jasno je da se kao Španac i ljubitelj tenisa bojim da neće igrati na turnirima koji su mu toliko posebni. Ako preskoči Monte Karlo, nadam se da će makar igrati u Španiji - nada se Alksaraz.


Ne krije popularni Karlitos da se dana da će sa Nadalom igrati u dublu na Olimpijskim igrama.

- Rafa je oduvek moj idol. Ne postoji lepši način za debi na olimpijskim igrama nego da igram sa njim u paru. Videćemo, jer sve je moguće - poručio je Karlos Alkaraz.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nadal nema sumnju! On je favorit za osvajanje OI!
Tenis

Nadal nema sumnju! On je favorit za osvajanje OI!

Povlačenje španskog tenisera Rafaela Nadala (37) sa turnira u Monte Karlu pokrenulo je lavinu komentara vezanih za njegov povratak na teren, ali njegov stric Toni Nadal tvrdi da je Španac među favoritima za osvajanje Olimpijskih igara u Parizu (26. jul - 11. avgust).

05.04.2024

16:28

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija