• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

25.05.2024

16:44

Oglasio se Nadal: Nisam siguran da mi je ovo poslednji Rolan Garos!

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Tenis

Oglasio se Nadal: Nisam siguran da mi je ovo poslednji Rolan Garos!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal (37) izjavio je u Parizu da postoji velika šansa da će predstojeći Rolan Garos biti poslednji na kojem će učestvovati, ali da još uvek nije 100 odsto siguran!

Drugi ovosezonski Grend slem počinje u nedelju, a rival Španca u prvom kolu biće Nemac Aleksandar Zverev. Nadal je poznat kao "kralj šljake" i čak 14 puta u karijeri je trijumfovao na Otvorenom prvenstvu Francuske. Uzimajući u obzir pozne igračke godine i velike probleme sa povredama koje je imao u prethodnih godinu dana, ljubitelji tenisa pretpostavljaju da će ovo biti "poslednji ples" nekadašnjeg broja jedan u glavnom gradu Francuske.

- Nemojte to da pretpostavljate - rekao je Nadal uz osmeh odgovarajući na pitanje da li će ovo biti njegov poslednji Rolan Garos.

Ipak, ubrzo je potvrdio da su velike šanse da upravo to bude slučaj.

- Velika je šansa da mi je ovo poslednji Rolan Garos, ali nije sto posto. Neću vam reći da je sto posto, jer ne mogu da predvidim šta će se desiti. Nadam se da razumete, prošao sam dug proces oporavka, skoro dve godine patnje i oporavka od teške povrede. Bolje se osećam nego pre mesec i po dana, u to nema sumnje. Zato ne želim da zatvorim vrata i da kažem "sto posto". Uživam igrajući u tenisu, putujem s porodicom, uživam u tome s njima. Takođe, još nisam video kako izgleda kada sada igram bez ograničenja. Dajte mi vremena, dajte mi mesec i po, pa da vidimo kako ću se osećati. Ne mogu da garantujem da je poslednji - pojasnio je Španac koji će 3. juna proslaviti 38. rođendan.

Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

 

Podsećamo, nekadašnji član "velike trojke" koju je činio sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom, nedavno je na mastersu u Rimu doživeo debakl, kada ga je Poljak Hubert Hurkač razbio u drugom kolu sa 2:0 u setovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija