• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.05.2024

08:53

Novinar umalo pao sa stolice! Cicipasu se smeju posle ove izjave (VIDEO)

EPA-EFE/JOEL CARRETT

Tenis

Novinar umalo pao sa stolice! Cicipasu se smeju posle ove izjave (VIDEO)

Podeli vest

Stefanos Cicipas je otkrio ko je njegov favorit na Rolan Garosu. Pola sveta mu se smeje, a pola je u šoku, jer je izabrao Alehandra Davidoviča Fokinu.

Tokom konferencije za medije pred početak Otvorenog prvenstva Francuske Grk je pričao o tom ko ima najviše šansi da osvoji trofej, koji brani Novak Đoković.

Svi su očekivali da će reći da je to Srbin ili Karlos Alkaraz i Janik Siner, tri najbolja igrača na svetu. Ali, novinari kad nisu pali sa stolica kad je Cicipas progovorio. Za njega je najveći favorit Alehandro Davidovič Fokina.

Alehandro Davidovič Fokina! Da, ozbiljan sam - rekao je Cicipas "mrtav" ozbiljan posle malo razmišljanja, dok su se drugi pitali da se šali ili zna nešto što mi ne znamo. 

Pogledajte! Izgleda da je Grk rešio da odmeni Nika Kirjosa, pošto baš dugo Australijanca nema na turu, a on je bio "zadužen" za senzacionalne izjave.

 

Fokina je 34. teniser sveta i u prvom kolu igra protiv Valentina Vačerota. Tu ne bi trebalo da ima nikakvih problema, ali već u 2. kolu može da udari na Kaspera Ruda. Najveći uspeh na nekom grend slemu ostvario je u Parizu, kada je 2021. stigao do četvrtfinala. Na Australijan openu je takmičenje završio u drugom kolu, a prošle godine je treće kolo bilo kobno u Parizu, Vimbldonu i Ju-Es openu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija