• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.05.2024

07:57

Rafina supruga držala sina i plakala! Emotivne scene u Parizu (FOTO)

printscrine

Tenis

Rafina supruga držala sina i plakala! Emotivne scene u Parizu (FOTO)

Podeli vest

Rafael Nadal je posle poraza od Aleksandra Zvereva rasplakao suprugu Ćisku.

Rafael Nadal je verovatno odigrao poslednji meč u karijeri na pariskoj šljaci, ali i izgubio od Aleksandra Zvereva (3:0). Nije Rafa igrao loše, verovatno bi i prošao u naredno kolo samo da je imao malo više sreće prilikom žreba.

Najavio je odlazak u penziju pre nekoliko meseci, ali sad ipak ne želi da "svira kraj". Na krcatom stadionu "Filip Šatrije" rekoa je da se nada da će se videti za godinu dana ali i da će možda za dva meseca otiću penziju. Dok je držao govor, možda poslednji, pred navijačima u Parizu, rasplakao je suprugu Ćisku koja je bila na tribinama sa njihovim sinom Rafom juniorom. 

Nadal je jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa i tu nema nikakve dileme. Osvojio je 22 grend slema, 14 na pariskoj šljaci. Nažalost, povrede, posebno poslednjih godina, sprečile su ga da ta karijera bude impesivnija, da njegov odlazak bude onako kako je sanjao, možda baš posle osvajanja još jednom trofeja Kupa musketara. 

Foto: epaimages

 

 

- Teško je za mene uopšte da pričam u ovom trenutku jer bi ovo mogao da bude poslednji put da igram ovde. Nisam potpuno siguran u to, možda jeste. Publika je bila fantastična ovde otkako sam došao. Specijalan trenutak za mene da osetim ljubav za mene na mestu koje najviše volim. Teško mi je da kažem šta je sledeće.  Veliki procenat je šanse da se neću vratiti ovde. Mnogo se bolje osećam nego pre dva meseca. Uživao sam ovde sa porodicom. Možda i za dva meseca kaće da je dosta, ali nemam još taj osećaj, želim svakako da se vratim za Olimpijske igre ovde na ovaj teren. To me motiviše, to će biti jedna nova šansa i nadam se da ću biti spreman za to - kazao je Rafa posle poraza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TSH Tennis (@tsh.tennis)

 

Rafi nije lako, svestan je da više ne može da igra na nivou od pre dve ili tri godine, ali isto tako ne može da se oprosti od najveće ljubavi - tenisa. Umalo je zaplakao posle poraza od Zvereva, ali sve je bilo lakše kada je nakon meča zagrlio malog Rafu, koji je zalečio sve tatine rane.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smislov

pre 3 meseca

Drugarice Cisca, 'rani sina pak silji na teren, Roland Garros 2024. se osvojit' ne mere.....

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija