• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

30.05.2024

20:09

Kiša napravila pometnju na Rolan Garosu! Od petka drugačija pravila, teniseri će biti u problemu!

EPAImages

Tenis

Kiša napravila pometnju na Rolan Garosu! Od petka drugačija pravila, teniseri će biti u problemu!

Podeli vest

Direktorka turnira - Ameli Morezmo, najavila da će program od petka 31. maja kretati nešto ranije.

Bili smo svedoci poslednjih dana brojnih problema na Rolan Garosu prouzrokovanih kišom. Obilne padavine teraju organizatore grend slema u Parizu na pomeranje i otkazivanje mečeva, mnogi igrači su morali dva dana uzastupno na teren, ali će se takva praksa prekinuti već ove nedelje. 

Budući da vremenske prognoze do kraja prve nedelje Rolan Garosa nisu sjajne, direktorka turnira - Ameli Morezmo, donela je odluku da organizacija u narednim danima bude nešto drugačija. Naime, mečevi će od petka 31. maja kretati od deset časova ujutru. 

Razlog je jasan, prognoza kaže da će u popodnevnim časovima biti padavina, a kako bi svi imali šansu da svoje mečeve završe pre nego što počne kiša, plan je da program počne nešto ranije. 

Foto: reuters

 

Ameli Morezmo istakla je da loše vreme utiče na broj navijača tokom Rolan Garosa kao i da joj je "muka kada vidi prazne tribine Šatrijea". Utisak je da najveći stadion u kompleksu nema problem sa posetom budući da je jedini koji ima krov.

To nije sve što se promena tokom turnira tiče. Budući da su mnogi teniseri imali primedbe na ponašanje navijača, Ameli Morezmo dodaje da odmah na meru stupaju oštrije mere za sve gledaoce koji budu ometali igru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija