• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

02.06.2024

15:50

Ovako se Olga sređuje za meč! Zavirite u njenu svlačionicu (VIDEO)

printscreen instagram

Tenis

Ovako se Olga sređuje za meč! Zavirite u njenu svlačionicu (VIDEO)

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović poražena je na Rolan Garosu u osmini finala, ali je iza nje i te kako uspešan grend slem, najuspešniji u karijeri.

Trenutno naša najbolja teniserka izgubila je danas od Čehinje Markete Vondroušove rezultatom 6:4, 6:2, stigao ju je i umor kako je sama priznala, ali je uoči meča bila raspoložena i dala je sve od sebe.

Zvanični Instagram nalog Rolan Garosa zavirio je u svlačionicu u kojoj se Olga sprema za meč i snimili su je dok namešta kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roland-Garros (@rolandgarros)

Ona se malo mučila sa šnalicama kako joj nijedan pramen ne bi smetao, a koristila je i lak za kosu.

Nažalost, danas je završila učešće na Rolan Garosu, ali ima razloga da bude zadovoljna jer će napredovati na WTA listi i zaradila je 250.000 evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija