• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

02.06.2024

23:27

Serundolo pred meč sa Novakom: Ako uđe u ritam, onda je to nemoguća misija

AP PHOTO

Tenis

Serundolo pred meč sa Novakom: Ako uđe u ritam, onda je to nemoguća misija

Podeli vest

Argentinski teniser Francisko Serundolo govorio je o svojim šansama protiv Novaka Đokovića, s kim će odmeriti snage u osmini finala Rolan Garosa

Argentinac je mesto među 16 najboljih izborio rutinskim pobedama nad Janikom Hanfmanom, Filipom Mišolićem i Tomijem Polom i uz samo jedan izgubljen set.

Biće to prvi međusobni duel najboljeg svih vremena i 27. igrača na ATP listi, a duel je zakazan za ponedeljak, ne pre 16 časova na centralnom terenu "Filip Šatrije". Serundolo, koji je u Parizu ponovio prošlogodišnji uspeh, kada je takođe stigao do četvrte runde, ali mu je na put tada stao Holger Rune, sada će na drugoj strani mreže imati daleko teži izazov - najboljeg i najtrofejnijeg igrača svih vremena.

- Igrao sam protiv Runea ranije, sada će biti Novak. Pričamo o najboljem teniseru sveta. Nikada nismo igrali, biće to prava premija za mene. Da dobijem šansu da igram protv njega, jer ne znam da li ću imati šansu za to u budućnosti. Verujem u sebe, želim da vidim kako je igrati protiv najboljeg. Znamo za šta je sve sposoban. Gledao sam prve mečeve, diže nivo igre. Biće zaista divna prilika da igram protiv najboljeg, nadam se da ću biti spreman za taj izazov. Idem da igram svoj tenis, da dam sve od sebe - poručio je 27. igrač sveta. 

Foto: EPA

Novak Đoković

Svestan je Argentinac da protiv Đokovića neće smeti da pravi grešku ako želi da se nada bilo kakvom rezultatu. 

- Ne smem da pravim mnogo neiznuđenih grešaka. Kada neko kao Novak oseti tvoju slabost ili pronađe neku manu, onda to kazni. Ima sve u svojoj igri, može da radi sve sjajno, duge lopte, kratke, drop-šotove. Gledao sam mečeve protiv Ruda u Monte Karlu i protiv Tabila u Rimu, trudili su se da budu agresivni, da napadaju od prvog udarca i pokušaću i ja da uradim isto. Nisam do sada igrao protiv njega, probaću da uradim nešto slično kao Tabilo, da napadam, da mu ne dozvolim da uđe u svoj ritam, ako to uradi, onda postaje nemoguća misija - zaključio je Serundolo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija