• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

30.06.2024

17:27

Alkaraz: Spreman sam za Vimbldon, ponoviću stvari od prošle godine!

EPA-EFE/NEIL HALL

Tenis

Alkaraz: Spreman sam za Vimbldon, ponoviću stvari od prošle godine!

Podeli vest

Mladi španski teniser, Karlos Alkaraz (21) poručio je da je spreman za Vimbldon, koji se održava od prvog do 14. jula, u Londonu.

Treći teniser sveta važi za jednog od favorita na predstojećem takmičenju, te će u naredne dve nedelje pokušati da odbrani trofej osvojen prošle godine. 

Karlosa već sutra očekuje prvi meč u okviru turnira u Londonu, a protivnik će mu biti 21-godišnji Estonac, Marko Lajal, koji je tek 262. na svetskoj listi.

- Iskreno, osećam se odlično. Posle Kvinsa, imao sam mnogo dana da adaptiram svoju igru, da treniram i unapređujem je. Sećam se da sam posle poraza na Kvinsu odmah narednog dana počeo da radim na pokretima, želim da serviram bolje na travi. Trenutno mislim da sam spreman za početak turnira - izjavio je Alkaraz.

tanjug/ap

 

Osim toga, upitan je Španac kako se spremao za predstojeće takmičenje, i da li je pokušao da primeni neku od taktika koju koriste Novak Đoković, Rafael Nadal, kao i ostali teniseri koji su na vrhu ATP tura.

- Ne uopšte. Ne razmišljam a pokupim bilo šta od drugih igrača. Ipak, i dalje gledam video snimke mečeva Rodžera, Endija, Rafe i Novaka, takođe. I puštem sebi video snimke mojih mečeva od prošle godine. Neću da lažem. Samo da vidim šta sam i kako sam radio. Kretanje, udarci, kako bih ponovi stvari od prošle godine - podvukao je teniser.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija