• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj. V.

06.07.2024

10:04

Ne terajte me da plačem!  Novak je upozoravao na ovakve slučajeve, drugi nisu imali razumevanja!

profimedia

Tenis

Ne terajte me da plačem! Novak je upozoravao na ovakve slučajeve, drugi nisu imali razumevanja!

Podeli vest

Britanka rođena u Hong Kongu Tara Mur (31) progovorila je o problemima s kojima se součila.

Britanska teniserka je 2022. godine u Kolumbiji imala pozitivan test na nedozvoljene supstance i 19 meseci je potrošila na suđenja, nove uzorke i borbu da se vrati na teren.

Nakon eliminacije iz dubl konkurencije na Vimbldonu, progovorila je kroz šta je sve prošla proteklih meseci. Naime, zbog cele situacije ona je potrosila 200.000 funti za troškove suđenja, što je ogroman novac, koji bi mogla da vrati da je osvojila treći grend slem sezone, a to se nije desilo.

Vratila se tenisu i dobila specijalnu pozivnicu za turnir, ali kada je izgubila u prvom kolu slomila se pred novinarima.

- Pomešane su mi emocije, iskreno. Mislim da je mnogo momenata kada sam bila potpuno srećna i oduševljena što sam opet na terenu, ali postoje momenti, kao na primer sada, kada sam jako pogođena emotivno jer je teško. Jako je teško. Znate, teško je jer mi toliko znači što sam se vratila i uvek je specijalno igrati ovde - rekla je ona i zaplakala.

Nije imala adekvatan odgovor, kada su je novinari pitali kako planira da vrati novac koji duguje pošto je posle ispadanja u prvoj rundi dobila samo 7.875 funti.

- Ne terajte me da plačem još više - rekla je ona.

Novak Đoković je sa svojom organizacijom PTPA upravo radio na ovakvim stvarima i bio je na udaru ATP-a. Srbin se borio o da se slabije rangiranim teniserima daju veće nagrade kako bi se motivisali mladi da igraju tenis i kako bi oni ispod 100. mesta na ATP i WTA listi mogli da žive  od "belog sporta".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vulin odgovorio Milu: Može li Đukanović pesmu 'jači smo od Srbije' da otpeva na crnogorskom jeziku, da ga razumeju i drugi a ne samo Srbi?
Politika

Vulin odgovorio Milu: Može li Đukanović pesmu 'jači smo od Srbije' da otpeva na crnogorskom jeziku, da ga razumeju i drugi a ne samo Srbi?

"Kao i svi bivši Srbi i Milo Đukanović sanja da se osveti Srbiji, zato svaki mali uspeh slavi kao zlo naneto Srbiji", izjavio je potpresednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Mila Đukanovića koji je ponovo kritikovao politiku zvaničnog Beograda, a upitan da li je pevao "jači smo od Srbije" odgovorio "a šta i da jesam?"

04.10.2024

21:36

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!
Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!

Ruski predsednik Vladimir Putin je otvoren za svaki kontakt, uključujući i onaj sa svojim američkim kolegom Džozefom Bajdenom, izjavio je danas predstavnik za štampu ruskog lidera Dmitri Peskov.

04.10.2024

22:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija