• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.07.2024

07:00

Booomba! Grudi u prvom planu, Serena se pojavila i svi su pali na du*e (FOTO)

profimedia

Tenis

Booomba! Grudi u prvom planu, Serena se pojavila i svi su pali na du*e (FOTO)

Podeli vest

Bivša teniserka Serena Vilijams izgleda kao "booomba"!

Najbolja teniserka ikada je u septembru 2017. godine rodila prvu ćerkicu Olimpiju koju je dobila u braku sa  Aleksisom Ohanijanom, a u avgustu 2023. na svet je došla  Adira River. Serena je potom presekla i donela odluku, povukla se iz tenisa.

Pola godine od drugog porođaja, slavna teniserka pokazala je pratiocima na Instagramu kako ne može da obuče novu Valentino suknju. Cilj joj je bio da se vrati na težinu pre trudnoće i uspela je. Izgleda kao "avion".

Kako je otkrila posvetila se zdravoj ishrani, vežbala, išla u teretanu i izgleda sjajno, bolje nego ikada, što  mo videli nedavno na dodeli nagrada u organizaciji ESPN-a. Serena je blistala u svečanim toaletama. Oduševila je i fanove na Instagramu koji kažu da izgleda neverovatno!

Foto: profimedia

Svi su gledali u Serenu Vilijams

 

Foto: profimedia

 

 

Foto: profimedia

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

 

 

 

 

 

 

Inače, pre nekoliko godina Vilijamsova je  pozirala za Sports Ilustrejtid. Atraktivna Serena se slikala u raznim kombinacijama kupaćih kostima,a za veliko finale i bez gornjeg dela i sa minimalnim donjim. Skoro gola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija