• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

25.08.2024

07:37

Alkaraz još nije preboleo poraz od Novaka na OI! Teško je...

tanjug/ap

Tenis

Alkaraz još nije preboleo poraz od Novaka na OI! Teško je...

Podeli vest

Karlos Alkaraz (21) na konferenciji za medije pred početak Ju-Es opena govorio je, između ostalog, i o finalu Olimpijskih igara, gde je poražen od Novaka Đokovića (37).

Nole je u Parizu došao do zlatne medalje pobedom u spektakularom finalu, a po svemu sudeći, mladi Španac još uvek nije preboleo poraz od legendarnog Srbina.

Kako ističe, to je bilo jedno od najvažnijih finala u njegovom životu i nada se da će u budućnosti ponovo biti u prilici da osvoji zlatnu medalju.

- Bilo je to jedno od najbitnijih finala u mom životu. Olimpijske igre se igraju na svake četiri godine i ne znam da li ću ponovo imati šansu da osvojim zlato. Boriću se na sledećim Igrama, to sigurno - poručuje Španac.

On ne skriva da mu je poraz pao vrlo teško.

- Bio je to težak momenat za mene. Izgubiti zlato u tesnom meču, gde sam imao neke svoje šanse... Naspram sebe imao sam odličnog igrača koji se borio koliko i ja i zaslužio je pobedu. U danima nakon toga sam shvatio da sam osvojio srebro i to je nešto čime bi trebalo da se ponosim - dodaje Karlos.

Foto: AP/Photo

Alkaraz, Đoković i Muzeti na ceremoniji dodele medalja

 

Kako kaže, iz tog duela pokušaće da izvuče pouke.

- Pokušavam da nastavim dalje, da naučim iz tog meča. U narednim duelima i bitnim sudarima ću se postaviti drugačije, bolje nego na OI. Shvatio sam da je to bio bitan momenat u mom životu - naglašava Alkaraz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Uvek ću braniti politiku Aleksandra Vučića, ne zato što je to moja dužnost, već zato što verujem u nju
Politika

Vesić: Uvek ću braniti politiku Aleksandra Vučića, ne zato što je to moja dužnost, već zato što verujem u nju

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je u intervjuu za "Novosti" da protesti protiv iskopavanja rude jadarit nemaju nikakve veze sa ekologijom, već da je to pokušaj smene vlasti na silu, te da će Vlada insistirati da se ceo postupak sprovodi u skladu sa zakonom, jer se ništa neće raditi na štetu države i građana.

25.08.2024

09:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija