• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.09.2024

07:27

Novaka mi nije žao! Amerikanac prasnuo u smeh, brutalno iskren o Srbinu i Špancu

profimedia

Tenis

Novaka mi nije žao! Amerikanac prasnuo u smeh, brutalno iskren o Srbinu i Špancu

Podeli vest

Američki teniser Tomi Pol kaže da mu nije žao Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza koji su eliminisani sa Ju-Es opena.

S druge strane, Tomi Pol se plasirao se u osminu finala i igraće protiv Janika Sinera, prvog tenisera sveta. Američki teniser je bolji od  Kanađanina Gabrijela Dijaloa posle preokreta sa 6:7, 6:3, 6:1, 7:6. 

Posle meča bez dlake na jeziku je pričao o Novaku i Karlitosu, ne žali mnogo jer više nisu u Njujorku.

Foto: tanjug/ap

Tomi Pol

 

- Ne želim ništa da oduzmem od njihovih uspeha. Svaku pobedu su zaradili i igrali su sjajan tenis. Srećan sam zbog njih. Karlos i Novak su osvojili više nego dovoljno turnira, tako da mi ih nije previše žao  - nasmejao se Tomi Pol.

Foto: EPA

Tomi Pol

 

Ju-Es open će dobiti novog šampiona, pošto je eliminisan prošlogodišnji šampion Novak Đoković, koga je izbacio Aleksej Popirin (6:4, 6:4, 2:6, 6:2). Samo 24 sata ranije Holanđanin Botik van de Zandšulp eliminisao je Karlosa Alkaraza. Prokomentarisao je Pol igre drugog i trećeg tenisera sveta. 

- Gledao sam njihove mečeve. Nadao sam se da će se program završiti malo ranije jer sam želeo da spavam. Danas mi je bio prvi dan da sam koristio budilnik od početka turnira. Mislim da su Alkaraz i Novak igrali sjajno na Olimpijskim igrama. Osećao sam da sam tu olimpijsku groznicu preležao na Sinsinatiju i u Kanadi, ali se sada osećam dobro. Imao sam jedan mali reset. Nikada ne idemo sa trave na šljaku, pa na beton toliko brzo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija