• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.09.2024

06:55

Auu, šta je Srpkinja rekla o Novaku! Ovo ne sme svako

printscrinee

Tenis

Auu, šta je Srpkinja rekla o Novaku! Ovo ne sme svako

Podeli vest

Teodora Kostović (17), mlada srpska teniserka, savladala je Miu Pohankovu sa 7:6, 6:2 i plasirala se u treću rundu Ju-Es opena.

Ona će će u osmini finala igrati sa Čehinjom Elisom Tičačkovom. Zna da privuče pažnju i van terena, pa je posle pobede poručila da se namerila na rekord Novaka Đokovića, najboljeg tenisera ikada. Kaže da i njega gleda kao na rivala, a ne kao prijatelja, pa je konkretnije možda nego bilo koji Novakov rival otvoreno poručila da dolazi po njegov grend slem rekord od 24 najveća trofeja.

- Za mene je to tako, ja njega, ne generalno njega samo, nego muško, žensko, da li iz ove zemlje, iz one zemlje… Meni su konkurencija, želim da budem najbolja na svetu i ja se toga držim, da ispunim svoj san. Nadam se da ću postaviti još višu lestvicu od 24 grend slem trofeja! - bez dlake na jeziku je poručila Srpkinja. 

Foto: tanjug/ap

Teodora želi rekord Novaka Đokovića

 

Svesna je Teodora da mora da se žrtvuje kako bi uspela, pa priznaje da se odrekla mnogih stvari, slatkiša pre svega.

- Izbacila sam slatkiše, pohovanu hranu, trudim se da jedem čisto, da jedem što više povrća, voća. Meso naravno jedem, meso ne izbacujem nikako, bez mesa ne mogu da igram, uglavnom jedem piletinu, losos, sve zavisi kako koji dan, kakav mi je raspored, ali, uglavnom – nema slatkiša, nema ničega, odrekla sam se svega i obećala sam sebi, sladoled, kada se osvoji grend slem – ovako ništa. Ja inače treniram u Americi i prvi put kad sam ovde došla, to je bilo pre dve i po godine, tri, i imala sam viška kilograma, reći ćemo tako, i nije mi prijalo. Zbog toga rekla sama sebi – ako hoću da igram na najvišem nivou, moram nešto da promenim. Tako da sam promenila.

Prija joj Njujork.

- Ovde se osećam kao kod kuće otprilike, svaki put kad dođem ovde, uživam jednostavno, tu sam s tetkom, imam sestru, brata, teču, tako da dolaze redovno da me podržavaju, pošto, nažalost, moji roditelji nisu dobili vizu da dođu. Veoma sam im zahvalna što me podržavaju i dolaze ovde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Stotine mrtvih! Stravična osveta Putina za sve do sada! Čekali da vojska izađe na smotru, pa zasuli bazu projektilima - rezultat je jeziv!
RAZARANJE

Stotine mrtvih! Stravična osveta Putina za sve do sada! Čekali da vojska izađe na smotru, pa zasuli bazu projektilima - rezultat je jeziv!

Tokom jutarnje smotre u 179. centru za obuku ukrajinske vojske u Poltavi, Rusija je izvela masovni raketni napad koji je doveo do masakra među okupljenim vojnicima. Udar je bio iznenadan i razoran – rakete su jedna za drugom pogodile i sravnile dve zgrade sa zemljom, ubivši najmanje 50 vojnika i ranivši više od 200, prema zvaničnim podacima ukrajinskih vlasti.

04.09.2024

06:15

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira
Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira

Fruškogorski manastiri nisu samo mesta duhovnosti koja se pohode svaki put kada je potrebno pronaći utočište i duševni mir, već i značajni centri istraživanja i proučavanja prošlosti. Zahvaljujući istrajnosti i kontinuitetu postojanja, oni danas baštine i od zaborava čuvaju neke od najvažnijih priča iz davnina, značajnih kako za Frušku goru, tako i za Vojvodinu i čitavu Srbiju.

03.09.2024

23:07