• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.09.2024

07:22

Kad Novaka nema, miševi kolo vode! Amerikanac posle preokreta izborio plasman u finale Ju-Es opena! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Tenis

Kad Novaka nema, miševi kolo vode! Amerikanac posle preokreta izborio plasman u finale Ju-Es opena! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Američki teniser Tejlor Fric ostvario je veliki uspeh plasiravši se u finale Ju-Es opena, gde će se suočiti sa Italijanom Janikom Sinerom.

U spektakularnom meču koji je trajao tri časa i 21 minut, Fric je savladao svog zemljaka Frensisa Tijafoa rezultatom 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1.

Meč je bio pun preokreta i neizvesnosti. Fric je odlično počeo, napravivši brejk u prvom setu i poveo sa 3:0, ali je Tijafo odgovorio serijom i uzeo prvi set sa 6:4. U drugom setu, tenzija je rasla, a ključni trenutak se desio u 12. gemu kada je Fric iskoristio prvu brejk loptu i izjednačio rezultat u setovima.

 

 

Tijafo je u trećem setu nastavio s agresivnom igrom i rano napravio brejk, što mu je omogućilo da povede u meču. Ipak, Fric nije posustajao. U četvrtom setu, pri rezultatu 5:4, iskoristio je jedinu brejk loptu i uveo meč u odlučujući peti set.

U petom setu, Fric je demonstrirao sjajnu formu, dominirao od početka do kraja i sa dva brejka brzo stekao prednost koju Tijafo nije mogao da stigne. Na kraju, slavio je ubedljivim rezultatom 6:1, čime je obezbedio svoje mesto u velikom finalu.

 

 

Fric će u nedelju igrati protiv Janika Sinera, koji je ranije eliminisao Džeka Drejpera sa 3:0 u setovima. Ovo će biti njihov treći međusobni duel, a obojica su po jednom izlazili kao pobednici iz prethodnih susreta. Spektakl nas očekuje u finalu, gde će Fric pokušati da osvoji svoj prvi Grend slem trofej, dok će Siner juriti istorijski uspeh za Italiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58